Ağaoğlu Trabzon'a aday olacak mı?

İstanbul'un çarpık yapısına dikkat çeken Ali Ağaoğlu, "Yeni arazi keşfettiniz mi?" sorusuna "Her yer benim için arazi" cevabını verdi. SKY Türk 360'ta, CEO Club'a helikopteriyle gelen Ali Ağaoğlu, 10 dakikalık yolculuk yaptığını hatırlattıktan sonra, "Bir

Ağaoğlu Trabzon'a aday olacak mı?

İstanbul'un çarpık yapısına dikkat çeken Ali Ağaoğlu, "Yeni arazi keşfettiniz mi?" sorusuna "Her yer benim için arazi" cevabını verdi.

 

SKY Türk 360'ta, CEO Club'a helikopteriyle gelen Ali Ağaoğlu, 10 dakikalık yolculuk yaptığını hatırlattıktan sonra, "Bir de İstanbul'da trafik sorunu var" diyorlar diyerek dalga geçti.

 

İstanbul'daki çarpık yapılaşmaya dikkat çeken Ali Ağaoğlu, Murat Sabuncu'nun "Helikopterle geldiniz, havadan yeni araziler keşfettiniz mi?" sorusunu, "İstanbul'un her yeri benim için arazi" diyerek cevapladı.

 

CEO Club'te, İstanbul'un fotoğrafını çeken Ağaoğlu'nun iç karardan tespitlerde bulundu. Yıkık dökük binaların tepeden nasıl göründüğüne dikkat çeken Ağaoğlu, "Çok kötü. Depremi düşündüğümüzde bu binaların hiçbiri ayakta kalmaz. O yüzden ben İstanbul'un her tarafını arazi olarak görüyorum" dedi.

 

Ağaoğlu, hem Türkiye'dei hem de İstanbul'daki yapı stoklarını çok iyi bildiğini ve bunun için helikopterden bakmasına bile gerek olmadığını söylerken iddialı değerlendirmeler yaptı. Halihazırda 6 bin konut inşaasını yürüttüklerini belirten Ağaoğlu bu sayıyı 18 bine çıkarmak üzere olduklarını söylerken şöyle devam etti:

 

"Türkiye'deki yapı stoğunu en iyi bilen üç kişiden biriyim. O nedenle ona bakmam gerek yok zaten biliyorum. Bence İstanbul'un hala yüzde 70'ini arsa olarak görüyorum. Binaların çoğun arazi olarak bakıyorum. Maalesef yapı stoğumuz içler acısı bir durumda. Dünyanın en pahalı en kıymatli yerinde bakıyorsunuz arazisi bin lira olan yerin üstündeki bina 10 lira değerinde. Bu durum ekonominin ruhuna ters her şeyden önce. Hem deprem yönünden hem de vasıfları itibariyla yapılarımız çok kötü durumda."

 

TRABZONSPOR'A BAŞKAN OLACAK MI?

Programın kapanışında son bir soruyla konuyu futbola getiren Rauf Ateş, Trabzonlu ünlü iş adamına Trabzonspor'u ve kulislerde dolaşan iddiaları hatırlattı.

 

Ateş, Ağaoğlu'na, "Trabzonspor başkanlığına adaylık düşünür müsünüz?" diye sordu.

 

"Ben hayatımda yemek kulübüne bile üye olmadım bırakın spor kulübü üyeliğini. Lisedeyken atletizmde Türkiye çapında derecelerim dahi vardır.

 

Trabzonspor'u tutarım ama fanatik değilim, kazandığında çok sevinir kaybettiğinde de üzülürüm. Ama beynimde kaç tane hücre varsa hiç birisinden böyle düşünce geçmez"

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler