Ağaoğlu: Hakem komedisi!

Trabzonsporluluğuyla tanınan ünlü spor adamı Ahmet Ağaoğlu, Cüneyt Çakır'ı topa tuttu.İşte Ağaoğlu'nun köşe yazısı: "Trabzonspor yönetiminin protesto gerekçesiyle Şükrü Saracoglu'ndaki maça gitmeme kararı ne kadar yerinde bir karardı tartışılır,ancak sezo

Ağaoğlu: Hakem komedisi!

Trabzonsporluluğuyla tanınan ünlü spor adamı Ahmet Ağaoğlu, Cüneyt Çakır'ı topa tuttu.

İşte Ağaoğlu'nun köşe yazısı: "Trabzonspor yönetiminin protesto gerekçesiyle Şükrü Saracoglu'ndaki maça gitmeme kararı ne kadar yerinde bir karardı tartışılır,

ancak sezonun, gerilimi en yüksek maçında, sahada oyuncularını yalnız bırakmalarının bana göre bağışlanır bir tarafı yoktu.

Trabzonspor yönetiminin protesto gerekçesiyle Şükrü Saracoglu’ndaki maça gitmeme kararı ne kadar yerinde bir karardı tartışılır, ancak sezonun, gerilimi en yüksek maçında, sahada oyuncularını yalnız bırakmalarının bana göre bağışlanır bir tarafı yoktu.

Özellikle böylesi gerilimi yüksek maçlarda İstiklal marşı okunurken futbolcunun gözü protokol tribünündeki yöneticisini arar, eğer orada kimseyi göremezse sahada kendini yalnız hisseder, belki ufak bir detay olarak görünür ama can sıkar.

Trabzonspor’un temkinli Fenerbahçe’nin ise kendi saha ve seyircisi önünde Aykut Kocaman’ın söylediği kadarıyla şampiyonluğunu tescil ettirme düşüncesiyle daha baskılı oynadığı maçın ilk yarısında duran toptan gelen

Mehmet Topuz’un golü ilk yarının skorunu belirleyen gol olarak tabelaya yansırken, Fenerbahçe’de Serdar mükemmel oyunuyla dikkatleri üzerinde topladı.

Maçın ikinci yarısında her iki takımın da orta sahayı rahat geçerek tehlikeli olduğu dakikalarda faul bile olup olmadığı tartışılacak bir pozisyonda sahneye çıkan Cüneyt Çakır ikinci sarıdan Aykut’u oyun dışı bırakırken aslında

en anlamlı tepkiyi de olayın muhatabı Gökhan Gönül’den alıyordu, bu ayıp da ona yeter de artar bile. Tabii ki eğer anlayabildiyse? Hiç sanmıyorum..!

Maçın bundan sonraki bölümünde her iki takım adına da kaçan fırsatlar vardı, özellikle Halil, Giray ve Tolga varlarını yoklarını ortaya koymalarına rağmen skoru değiştirecek golü bulmaları mümkün olmadı Bordo-Mavililer’in.

Ligin ikinci yarısında Trabzonspor mutlaka kendisine bir çeki düzen verecektir, ancak Trabzonspor’dan önce bu işi idare ettiğini sananların kendisine bir çeki düzen vermesi gerektiğine inanıyorum"

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler