Adrrian İsyan etti

Trabzonspor’a transfer olduğu andan itibaren 11’de forma giydiği maçlarda yapılan oyuncu değişikliklerinde saha kenarına alınan ilk isimlerden olan Adrian, sonunda patladı. Teknik direktör Akçay’ın müsabakanın 54'üncü dakikasında oyundan aldığı Adrian, ye

Adrrian İsyan etti

Trabzonspor’a transfer olduğu andan itibaren 11’de forma giydiği maçlarda yapılan oyuncu değişikliklerinde saha kenarına alınan ilk isimlerden olan Adrian, sonunda patladı. Teknik direktör Akçay’ın müsabakanın 54'üncü dakikasında oyundan aldığı Adrian, yedek kulübesine doğru eliyle tepki gösterdi.

Trabzonspor'un eski teknhik direktörleri Şenol Güneş ve Tolunay Kafkas’ın da yaptığı oyuncu değişikliklerinde ilk kenara alınan isimlerin başında gelen Adrian’ın, "Takımın başarısı için elimden geleni yapıyorum. İyide oynadığımı düşünüyorum ama neden hep beni değiştiriyorlar, anlamıyorum. 11 futbolcudan sadece ben mi hep göze batıyorum? Milli takıma gitmek istiyorum. Bu nedenle sürekli oynamalıyım. Takımım içinde faydalı işler yaptığımı düşünüyorum" diye yakındığı öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor