Adrianlı Polonya galibiyete ulaştı

Euro 2012'nin ev sahiplerinden Polonya, hazırlık karşılaşmasında Andorra ile karşı karşıya geldi, zayıf rakibi karşısında farklı galibiyet elde etti..Polonya [4 - 0] Andorra13'          [1 - 0]    L. Obraniak37'          [2 - 0]    R. Lewandowski39'      

Adrianlı Polonya galibiyete ulaştı

Euro 2012'nin ev sahiplerinden Polonya, hazırlık karşılaşmasında Andorra ile karşı karşıya geldi, zayıf rakibi karşısında farklı galibiyet elde etti..

Polonya [4 - 0] Andorra

13'          [1 - 0]    L. Obraniak

37'          [2 - 0]    R. Lewandowski

39'          [3 - 0]    J. Blaszczykowski (pen.)

77'          [4 - 0]    M. Wasilewski

Ukrayna ile birlikte Euro 2012'ye ev sahipliği yapacak olan Polonya, hazırlık maçında Andorra ile karşılaştı.

Trabzonspor forması giyen Mierzejewski ile Sivasspor'da oynayan Grosicki'nin yedekler arasında yer aldığı mücadelenin 13. dakikasında Obraniak ile gol perdesini açan Polonya, 37'de yıldız oyuncusu Lewandowski ile farkı 2'ye çıkardı. Bu golün iki dakika sonrasında kazanılan penaltıyı gole çeviren Blaszczykowski, ilk yarının skorunu belirledi: 3-0

57. dakikada Mierzejewski, Obraniak'ın yerine oyuna dahil olurken; ilk yarıda skoru yakalayan ve olası bir sakatlığın önüne geçmek için oyunu rölantiye alan Polonya, 77. dakikada Wasilewski ile farkı 4'e çıkardı. 79. dakikada Grosicki, Polanski'nin yerine oyuna girerken, kalan dakikalarda skoru koruyan Polonya, sahadan 4-0 galip ayrıldı. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler