Adrian'ı şaşırtan karar!

Polonya Milli Takımının Euro 2012 kadrosuna dahil edilen Trabzonsporlu Adrian Mierzejewski, bu davete şaşırdığını itiraf etti. Polonya basınına konuşan Adrian, “Benim için biraz şaşırtıcı oldu. Kadronun açıklanmasını beklerken oldukça heyecanlı ve stresli

Adrian'ı şaşırtan karar!

Polonya Milli Takımının Euro 2012 kadrosuna dahil edilen Trabzonsporlu Adrian Mierzejewski, bu davete şaşırdığını itiraf etti.

 

Polonya basınına konuşan Adrian, “Benim için biraz şaşırtıcı oldu. Kadronun açıklanmasını beklerken oldukça heyecanlı ve stresliydim. Çok mutlu oldum seçilmeme ancak tebrikleri Euro 2012 kesin kadrosunun belirlenmesinden sonra kabul edebilirim ancak. Bu yarışta 3 kişi daha elenecek. Iki hafta sonra durum kesinleşecek” ifadelerini kullandı.

 

Takım arkadaşı Arkadiusz Glowacki’nin rezerv listede olmasıyla ilgili fikri sorulan 25 yaşındaki oyuncu, “Bu konuda yorum yapamam” diye konuştu. “Şampiyonanın sonuna kadar beklemeliyiz. Onun arkasından herkes iyi ya da kötü fikirlerini belirtebilecek. Tercihlerin takımın oyununa nasıl yansıyacağını hep birlikte göreceğiz” şeklinde konuşan Adrian’ın babası da oğlunun kadroya dahil edilmesinden hoşnut.

 

BABASI DA ŞAŞIRDI

Baba Marian Mierzejewski “Oğlum gibi benim de teknik direktör Smuda’nın tercihleri konusunda endişelerim vardı. Henüz Adrian’ın kesin olarak Euro 2012’de yer alacağını bilmiyoruz. Kesin kadro belirlenene kadar yorum yapmak doğru olmaz. Ama umuyorum ki oğlum şanssız üç kişiden biri olmayacak. Şampiyonaya katılırsa, Yunanistan’la oynanacak açılış maçında tribünde olmaya çalışacağım” diye konuştu.

 

Önceki gün açıklanan 26 kişilik aday kadrodan, 3 isim daha elenecek...

 

Bu arada, Glowacki’nin yedek listede bulunması Polonyalı taraftarları da şaşırttı. Teknik direktör Franciszek Smuda ise tercihini oyuncunun sakatlık sorunlarına bağladı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor