Adrian'a ne oldu?

Sezon başında 5 milyon euro’nun üzerinde bonservis bedeliyle Trabzonspor’a transfer olan Polonyalı futbolcu Adrian Mierzejewski, milli takım hocasının gözünden düştü.Polonya’nın İtalya ile yaptığı özel karşılaşmada 65. dakikada Peszko’nun yerine oyuna gir

Adrian'a ne oldu?

Sezon başında 5 milyon euro’nun üzerinde bonservis bedeliyle Trabzonspor’a transfer olan Polonyalı futbolcu Adrian Mierzejewski, milli takım hocasının gözünden düştü.

Polonya’nın İtalya ile yaptığı özel karşılaşmada 65. dakikada Peszko’nun yerine oyuna giren Adrian, ülkesinde verdiği röportajda hocası Franciszek Smuda’ya tercihleri nedeniyle sitem etmişti.

Smuda ise, Adrian’ın eski halinden eser kalmadığını dile getirdi… Deneyimli teknik adam, “Ne yazık ki Adrian, eski Adrian değil. Daha çok çalışması, forma için çabalaması gerekiyor. Çok büyük bir ücretle transfer oldu, ondan beklentiler yüksek. Bunun zor bir durum olduğunu biliyorum. Ama maalesef antrenmanlardaki çalışmasından memnun değilim” diye konuştu.

Smuda, Adrian'ın göndermede bulunduğu Obraniak'ın da Lille'de yeterince forma giyemediğinin altını çizerek, hayal kırıklığı yarattığını ifade etti.

Adrian’ın, bu akşam oynanacak Macaristan maçında da yedek soyunması bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler