Adrian'a büyük onur

 Ligde sadece 3 maçta forma giyip 3 gol atan ve takımın en skorer ismi olan Polonyalı futbolcu Adrian, kasım ayının en iyi futbolcusu seçildiTrabzon Cell Ayın Futbolcusu yarışmasında kasım ayı kazananı Adrian Mierzejewski oldu. Ligde şans bulduğu ilk maçt

Adrian'a büyük onur

 Ligde sadece 3 maçta forma giyip 3 gol atan ve takımın en skorer ismi olan Polonyalı futbolcu Adrian, kasım ayının en iyi futbolcusu seçildi

Trabzon Cell Ayın Futbolcusu yarışmasında kasım ayı kazananı Adrian Mierzejewski oldu. Ligde şans bulduğu ilk maçta Antalyaspor'a bir, sonraki hafta Akhisar'a iki gol atan Adrian, TrabzonCell'lilerin smsleri ve facebook üyelerinin oyları sonucunda kasım ayının futbolcusu seçildi. Polonyalı'nın ödülünü haftaya Kayseri maçı öncesinde alacağı açıklandı.
 
"Devamını getirmeliyim"
 
Lİgde sadece üç kez forma şansı bulmasına rağmen attığı üç golle takımın en skorer ismi olan Adrian, taraftarlarca ayın futbolcusu seçilmenin gurur verici bir durum olduğunu belirtip, "Hiç umudumu kaybetmemiştim. Hep çalıştım. Bana da sıranın geleceğini biliyordum. Ama önemli olan devamlılık sağlamak. Şimdi bunun için çalışıyorum" dedi.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler