Adrian Umut'a mesaj yolladı

Trabzonspor'un Polonyalı Orta saha oyuncusu Adrian Mierzejewski, Galatasaray'a transfer olan Umut Bulut'a mesaj yolladı. Polonya'da Lig TV'nin sorularını yanıtlayan Trabzonsporlu Adrian Mierzejewski ve Sivasspor forması giyen Kamil Grosicki, Euro 2012 dek

Adrian Umut'a mesaj yolladı

Trabzonspor'un Polonyalı Orta saha oyuncusu Adrian Mierzejewski, Galatasaray'a transfer olan Umut Bulut'a mesaj yolladı.

 

Polonya'da Lig TV'nin sorularını yanıtlayan Trabzonsporlu Adrian Mierzejewski ve Sivasspor forması giyen Kamil Grosicki, Euro 2012 deki favorilerini açıkladı. 

 

Favori takımının İspanya olduğunu belirten Mierzejewski, Galatasaray'a transfer olan Umut Bulut ile ilgili, "Buradan tüm siteleri takip ediyorum, haberlere bakıyorum. Gerçekten çok iyi transfer olmuş. Umarım Trabzonspor'a gol atmaz" dedi.

 

"Trabzonspor taraftarlarına ve Trabzon halkına bizi takip edenlere selam söylüyorum" diyen Adrian, "Arkadaşlarım sizi tutacağız diye bana söz verdiler. Tüm Trabzonspor taraftarlarına ve Türk halkına sevgiler gönderiyorum" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor