Adrian taraftara seslendi

Trabzonspor yarın sahasında oynayacağı Medical Park Antalyaspor maçını kazanıp ligde yeni bir sayfa açmak istiyor.Karadeniz ekibi galibiyetten başka bir şey düşünmezken, teknik direktör Tolunay Kafkas ise rakibini baskılı oyunla yıkmayı planlıyor.  Spor T

Adrian taraftara seslendi

Trabzonspor yarın sahasında oynayacağı Medical Park Antalyaspor maçını kazanıp ligde yeni bir sayfa açmak istiyor.

Karadeniz ekibi galibiyetten başka bir şey düşünmezken, teknik direktör Tolunay Kafkas ise rakibini baskılı oyunla yıkmayı planlıyor. 
 
Spor Toto Süper Ligi’nin 27. haftasında yarı sahasında MP Antalyaspor’u konuk edecek olan Trabzonspor’da tüm hesaplar galibiyet üzerine yapılıyor. Daha önce maçlara gelmekte sıkıntı yaşayan Trabzonspor başkanı Sadri Şener’de zorlu maç öncesi Trabzon’a erken gelerek teknik heyete ve futbolculara olan güvenini vurgulayarak takıma moral verdi.
 
Kırılma noktası anlamına gelen maçta alacakları bir galibiyetle ligde çok rahatlayacaklarını söyleyen Sadri Şener’in, “Bu maçın ne anlama geldiğini herkes çok iyi biliyor. O yüzden kazanmak için ne gerekiyorsa yapılacağına inanıyorum” diyerek teknik heyeti ve futbolcuları motive ettiği öğrenildi.
 
Trabzonspor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, ligin flaş ekiplerinden MP Antalyaspor baskılı oyunla yıkmayı planlıyor. En büyük enerjiyi Hüseyin Avni Aker Stadyumunu dolduracak olan taraftardan almanın hesaplarını yapan genç teknik adam oyun planını da buna göre yapıyor.
 
Oyunun akıcılığını durduracak her türlü hareketten uzak durmalarını ve bu konuda dikkatli olmalarını isteyen Kafkas, Tüm oyuncularından fırsat buldukça kaleyi yoklamalarını istedi. Tribünleri dolduracak olan taraftarların mücadele eden ve son ana kadar maçı bırakmayan bir takım görmek istediğini futbolcularına aktaran genç teknik adam Trabzonspor taraftarının böyle bir takımı hak ettiğini vurguladı.
 
ADRİAN TARAFTARA SESLENDİ
 
Trabzonspor’un Polonyalı oyuncusu Adrian yarın oynayacaklarını MP Antalyaspor maçı öncesi taraftarla seslendi. Bu maçın kendilerini için çok önemli olduğunu vurgulayan Adrian, “Kazanmak için ne gerekiyorsa yapacağız. Ligdeki durumumuz da bu maçın önemini daha da artırıyor. Bu yüzden 12. adama ciddi anlamda ihtiyacımız var. Antalyaspor maçında bizi en iyi şekilde destekleyeceklerine inandığımız taraftarlarımızın yüzünü güldürmek istiyoruz" diye konuştu.
 
MUHTEMEL İLK 11
 
Trabzonspor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, yarın MP Antalyaspor karşısında sahaya süreceği ilk on biri büyük ölçüde belirledi. Serkan, Colman ve Olcan’ın sarı kart cezalısı olmaları nedeniyle yarınki karşılaşmada forma giyemeyecekler. Bordo-mavili takım Onur, Celustka, Mustafa, Sol Bamba, Cech, Zokora, Soner, Adrian, Volkan, Halil ve Henrique şeklinde mücadele etmesi bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler