Adrian sağlı sollu vurdu!

Sezona performansı sebebiyle sıkıntılı günler geçirerek başlayan Adrian formasına kavuşmasının ardından kendine geldi. Bu sezon ilk kez deplasmanda oynanan Medical Park Antalyaspor karşısında forma giyerek 1 gol atan Polonyalı oyuncu, Spor Toto Süper Lig'

Adrian sağlı sollu vurdu!

Sezona performansı sebebiyle sıkıntılı günler geçirerek başlayan Adrian formasına kavuşmasının ardından kendine geldi. Bu sezon ilk kez deplasmanda oynanan Medical Park Antalyaspor karşısında forma giyerek 1 gol atan Polonyalı oyuncu, Spor Toto Süper Lig'in 11. haftasında oynanan Akhisar Belediyespor karşısında attığı 2 golle takımını galibiyete taşırken Trabzonspor'un ise en golcü ayağı oldu.

Şiir gibi oynadı

Akhisar maçında önce sağ sonra da sol ayağı ile mükemmel iki gol atan Adrian attığı ilk golde 18 metrede önünde kalan topa 103 km hızla vurdu. Polonyalı yıldız ikinci golde ise 81 metre top sürdü. 11.22 saniyede Akhisar kalesine indi. 19 metreden 93 km hızla top vurdu. 81 metre koşan Adrian, aynı zamanda pozisyonda topla oynayan ilk oyuncuydu da. Yaklaşık 7 saniye top süren Adrian 4 pasın ikisinde de pozisyon içindeydi.

Trabzonspor 11 maçta attığı 11 golle 16 puan toplayarak 9 sırada yer aldı. Bordo- mavili takımda 9 futbolcu gol attı. 8 oyuncu 1'er gole imza atarken Adrian ise bu sezon forma giydiği son iki maçta attığı 3 golle takımın en çok golüne imza atan oyuncu oldu. Bordo-mavili takım da Emerson, Sapara, Soner, Volkan, Halil, Olcan, Henrique ve Vittek'de gol atan diğer isimler oldu.

8 AY SONRA 3 GOL ATTI

Öte yandan Trabzonspor 8 aylık bir aranın ardından 3 gol attı. 19 Şubat 2012’de deplasmanda oynanan ve 3-3 beraberlikle biten Kayserispor karşılaşmasında gol atan bordo-mavili takım 8 aylık bir aranın ardından Akhisar Belediyespor kalesine 3 gol atarak rakip kaleye 3 gol gönderdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor