Adrian parlıyor...

GELİŞİNE ŞIK VURDUTrabzonspor'un Polonyalı orta saha oyuncusu Adrian Mierzejewski, Ziraat Türkiye Kupası'nda klasını konuşturmaya devam ediyor... Daha önce forma giydiği 4 kupa maçında 4 gol kaydeden tecrübeli futbolcu, Mersin İdman Yurdu karşılaşmasını d

Adrian parlıyor...

GELİŞİNE ŞIK VURDU
Trabzonspor'un Polonyalı orta saha oyuncusu Adrian Mierzejewski, Ziraat Türkiye Kupası'nda klasını konuşturmaya devam ediyor... Daha önce forma giydiği 4 kupa maçında 4 gol kaydeden tecrübeli futbolcu, Mersin İdman Yurdu karşılaşmasını da boş geçmedi ve bu kulvardaki toplam gol sayısını 5'e çıkardı. Mücadelede dakikalar 5'i gösterdiğinde soldan çizgiye inen Olcan Adın'ın ortasına gelişine oldukça şık vuran Adrian, Karadeniz Fırtınası'nı evinde öne geçirdi.

TAKIMIN EN SKORERİ
Attığı golle takımını rahatlatan Polonyalı yıldız, sonrasında da şovunu sürdürdü. 43'te soldan yapılan ortada başarılı oyuncunun kafayla indirdiği topu Vittek ağlarla buluşturdu. Bu golle Fırtına iyice rahatlarken, Adrian başarı hanesine bir de asist yazdırarak 90 dakikanın adamı olmaya hak kazandı. Trabzonspor'un sezonki en golcü oyuncusu durumuna gelen Adrian, kupada 5, ligde 3 olmak üzere 8 gole adını yazdırdı. Mierzejewski, geçen sezon 46 maçta hiç gol atamamıştı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor