Adrian ile hayata dönüş

Polonya Ligi'nin en iyi futbolcusu etiketiyle geldiği Süper Lig'deki ilk sezonunu beklentilerin bir hayli altında geçiren Adrian, sezon başında bordo-mavililerin gözden çıkarttığı isimlerden biriydi.Transferi için 5 milyon euro bonservis bedeli ödediği Po

Adrian ile hayata dönüş

Polonya Ligi'nin en iyi futbolcusu etiketiyle geldiği Süper Lig'deki ilk sezonunu beklentilerin bir hayli altında geçiren Adrian, sezon başında bordo-mavililerin gözden çıkarttığı isimlerden biriydi.

Transferi için 5 milyon euro bonservis bedeli ödediği Polonyalı yıldızı yaz transfer sezonunda elden çıkartamayan Trabzonspor, Adrian'ın yükselen form grafiğiyle birlikte kazançlı olan taraf oldu. Bordo-mavililer adına ilk yarının en etkili isimlerinden olan Polonyalı yıldız, yükselen grafiğini 5 gol ve 3 asist ile süsledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor