Adrian el üstünde

Trabzonspor’un kadrosunda yer alan 11 yabancı futbolcusundan en değerli olanı şüphesiz Adrian Mierzejewski. Bordo-Mavili takımdaki ilk yılında kendinden beklenenlere karşılık veremese de ikinci sezonunda takımın en etkili yabancısı olan ve attığı gollerle

Adrian el üstünde


Trabzonspor’un kadrosunda yer alan 11 yabancı futbolcusundan en değerli olanı şüphesiz Adrian Mierzejewski. Bordo-Mavili takımdaki ilk yılında kendinden beklenenlere karşılık veremese de ikinci sezonunda takımın en etkili yabancısı olan ve attığı gollerle Karadeniz ekibine hayat veren Polonyalı’nın yeri yeni sezon öncesi de garanti. Adrian, yeni yönetimin teknik heyetle yaptığı görüşmeler sonucunda takımda tutulacak yabancıların ilk sırasında geliyor.

Geçen sezon ligin 10. haftasında Bordo-Mavili forma ile tanışan ve Antalyaspor ile oynanan maçta gol atarak kendine gelen Adrian, bu süreçten sonra takımın değişmez oyuncusu oldu. Polonyalı ligde 21 maçta forma giyip 5 gol atarken Ziraat Türkiye Kupası'nda oynadığı 7 maçta 9 gol atarak Trabzonspor’a büyük katkı sağlamıştı. Bordo-Mavili takımda birçok yabancı oyuncu ile yolların ayrılması planlanırken Adrian’ın mutlaka takımda kalması istendi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor