Adrian defansı üzdü

Bordo-Mavililer’de bir tatsızlık da takım için de yaşandı. Şenol Güneş, soyunma odasına geldikten sonra normalin aksine kısa bir açıklama yaparak, “Kime ne diyeceğimi bilmiyorum” dedi. Maçtan sonra yayıncı kuruluşa konuşması ve basın toplantılarına katılm

Adrian defansı üzdü

Bordo-Mavililer’de bir tatsızlık da takım için de yaşandı. Şenol Güneş, soyunma odasına geldikten sonra normalin aksine kısa bir açıklama yaparak, “Kime ne diyeceğimi bilmiyorum” dedi. Maçtan sonra yayıncı kuruluşa konuşması ve basın toplantılarına katılması için de yabancı futbolcuların seçilmesini istedi. Bunun nedeni, daha soğukkanlı olup, yanlış şeyler söylemeyeceklerini düşünmesiydi. Bunun üzerine Adrian, Janko ve Emerson açıklamalarda bulundu.

Beklenmedik sözler...
Ancak Adrian’ın yayıncı kuruluşa verdiği demeçte, “3 tane aptalca gol yedik” cümlesini kullanması, takım içerisinde kırgınlığa neden oldu. Özellikle savunmada görev yapan takım arkadaşlarının, Polonyalı futbolcuya kırıldıkları ve çok üzüldükleri öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor