Adın en büyük hedefini açıkladı

 Bordo-mavili takmın geçtiğimiz sezonun ara transfer döneminde kadrosana kattığı yıldız futbolcusu Olcan Adın, en büyük hedefinin Trabzonspor'un başarası olduğunu söyledi.Karadeniz Temsilcisi Trabzonspor'un geçtiğimiz sezon devre arasında Gaziantepspor'da

Adın en büyük hedefini açıkladı

 

Bordo-mavili takmın geçtiğimiz sezonun ara transfer döneminde kadrosana kattığı yıldız futbolcusu Olcan Adın, en büyük hedefinin Trabzonspor'un başarası olduğunu söyledi.

Karadeniz Temsilcisi Trabzonspor'un geçtiğimiz sezon devre arasında Gaziantepspor'da transfer ederek kadrosuna kattığı Olcan Adın, Trabzoncell'lilerin sorularını yanıtladı. 

Takımını bu kadar seven bir taraftar topluluğu daha önce görmediğini ifade eden başarılı oyuncu, "Dış sahada olsun iç sahada olsun bizi hiç yalnız bırakmıyorlar. Hüseyin Avni Aker Stadı'nda sürekli dolu ve coşkulu bir taraftar desteğiyle maçlarımızı oynuyoruz. Bu da Trabzonspor'un ne kadar büyük bir kulüp olduğunu gösteriyor. Önümüzdeki sezonda zirvenin en güçlü adaylarından biri olmak için mücadele edeceğiz. Taraftarımızın önümüzdeki sezonda bizi coşkulu bir şekilde desteklemesini istiyoruz" dedi. 

Trabzonspor'da olmaktan çok mutluluk duyduğunu belirten Olcan, "Transfer döneminde benimle ilgilenen en ciddi kulüplerden birisi Trabzonspor'du. Dolayısıyla gelen teklifler arasında karar vermem zor olmadı. Kulübün yapısına, arkadaş ortamına ve oyunculara baktığım zaman kendime çok daha yakın olarak gördüğüm bir takımdı Trabzonspor. Bu kararı verdiğim içinde çok mutlu olduğumu söyleyebilirim" diye konuştu. 

Trabzon'a alıştığını anlatan Olcan Adın, "Zaten sosyal aktivitelerin içinde olan birisi değilim. Genelde evde vakit geçirmeyi seviyorum. Ailem yanımda. Kardeşimle Play Station oynuyor, internette dolaşıyor, kitap okuyorum. Çoğu zaman da tesislerdeyim zaten. Oradaki arkadaşlarımla ya da personelle vakit geçirmeyi de seviyorum" ifadesini kullandı. 

Futbolu Trabzonspor forması altında bırakabileceğini ifade eden başarılı oyuncu, "Bordo-mavili forma altında futbolu bırakmayı kesinlikle düşünürüm. Bu sadece benim istememle de olacak bir şey değil. Karşılıklı tarafların bir birini istemesiye olur. Trabzonspor'da uyum sorunu yaşamadım. Buna inanan bir insanda değilim. Çünkü futbolun dili birdir. Sonuçta her yerde aynı işi yapıyorsunuz. Sadece arkadaşlar değişiyor. Onlara bir alışma süreci olabilir ama ben kendi adıma bunu yaşamadım. Çünkü Trabzonspor'da daha önce futbol oynadığım çok arkadaşım vardı" açıklamasında bulundu. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor