Geçtiğimiz sezonlarda adı sürekli Trabzonspor ile anılan Serdar Taşçı'nın Medipol Başakşehir ile anlaştığı ileri sürüldü.
CSKA Moskova ile sözleşmesi sona eren ve serbest kalan Serdar Taşçı'nın ssoyal medyada Fatih Terim Stadında çekilen fotoğrafı yayınlanmıştı.
İki taraf arasında yapılan görüşmeler sonucunda anlaşmaya varıldığı ve Serdar Taşçı'nın bir kaç gün içinde resmi imzayı atacağı öğrenildi.
Tüm Yorumlar (7)
Mesmer
7 yıl önceBu yönetim transfer yapamaz 1.ligde seneye görüşürüz.Eldeki oyuncuları satarlar Trabzonspor ağlama duvarına döndü.
Bize lazım değil sakat topcu
7 yıl önceBize gelmesin boyle karaktersiz topcu
Ahmet
7 yıl önceBize ne? İstedigi yere gider. Başakşehir bu parayi nereden buluyor?
0661
7 yıl önceHala durumun vahametini anlamayanlar transfer beklentisi ile atıp tutuyor. Trabzonspor düşürüldüğü durumdan kurtarılması için bu yönetim bu amaçla geldi transfer hovardalığı bitti. Bu duruma düşmesine sebep olanlara hesab sorulsun.
Ozgur ata
7 yıl önceGecen seneki kadro fena degildi. Okay haric gidenler kayip degil. Kilit birkac noktaya transfer yapilip kalanlardan da daha iyi verim alirsak ligde iddiali olabiliriz
vedat
7 yıl önceORASI İSTANBUL, GAYRİMEŞRU PARA CENNETİ...
:)
7 yıl öncelazım değil bir yere gitsinde bizde kurtulalım şu adamdan