Adem vizeyi kaptı

Boksta, Avrupa Kıtası Olimpiyat Kota Müsabakaları'nda İsviçreli rakibini yenen Adem Kılıçcı, Boks Milli Takımı'nda Londra Olimpiyat Oyunları için vize alan 5. sporcu oldu. Hayri Gür Spor Salonu'ndaki devam  müsabakalarında 75 kiloda ringe çıkan Kılıçcı, İ

Adem vizeyi kaptı

Boksta, Avrupa Kıtası Olimpiyat Kota Müsabakaları'nda İsviçreli rakibini yenen Adem Kılıçcı, Boks Milli Takımı'nda Londra Olimpiyat Oyunları için vize alan 5. sporcu oldu. Hayri Gür Spor Salonu'ndaki devam  müsabakalarında 75 kiloda ringe çıkan Kılıçcı, İsviçreli rakibi Davide McCarthy'i 18-6 yenerek, olimpiyatlar için vize aldı.

 

Bu arada, 64 kiloda ringe çıkan milli sporcu Yakup Şener, Moldovyalı rakibi Dmitri Galagot'u 15-10 yenerek finale çıktı. Şener'in olimpiyat vizesi alabilmesi için yarın yapılacak final karşılaşmasını da kazanması gerekiyor. 91 kiloda ringe çıkan Erhan Acı ise Rus rakibi Mogomed Omorav'a ilk rauntta hakem kararıyla yenilerek elendi.

 

Öte yandan, 69 kiloda mücadele eden Abdülkadir Köroğlu da Alman rakibi Patrick Wojcıcki'ye 19-11 yenilerek, olimpiyata katılma hakkını kaybetti.

 

Avrupa Kıtası Olimpiyat Kota Müsabakaları'nda daha önce Ferhat Pehlivan, Fatih Keleş, Selçuk Eker ve Bahram Muzaffer de olimpiyat vizesi almaya hak kazanmıştı. Bugün yapılacak final karşılaşmalarıyla müsabakalar sona erecek.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor