Adaylar resmen belli olacak

Türkiye Futbol Federasyonu Olağanüstü Genel Kurulu öncesinde başkanlığa aday olacak isimler bugün resmi başvurularını gerçekleştirecek.TFF'nin İstinye'deki binasına giderek resmi başvurularını yapması gereken adayların, en geç saat 17:00'ye kadar girişiml

Adaylar resmen belli olacak

Türkiye Futbol Federasyonu Olağanüstü Genel Kurulu öncesinde başkanlığa aday olacak isimler bugün resmi başvurularını gerçekleştirecek.

TFF'nin İstinye'deki binasına giderek resmi başvurularını yapması gereken adayların, en geç saat 17:00'ye kadar girişimlerini yapmış olması gerekiyor.

Mehmet Ali Aydınlar'ın istifasıyla boşalan TFF Başkanlığı koltuğuna, Trabzonspor Kulübü'nün eski yöneticisi İbrahim Hacıosmanoğlu, İşadamı Zafer Murat Mermer, Türk-Hint İş Konseyi Başkan Vekili Erdal Alkış, Avrupa Yıldızları Spor Okulları Derneği (AYSO) Başkanı Salih Açıkgöz ve Beşiktaş Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören'in adaylık için resmi başvurularını yapması bekleniyor.

Öte yandan Eski Devlet Bakanı Kürşad Tüzmen'in de TFF Başkanlığı için adaylığını koyacağı kulüslerde konuşuluyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler