Adana'nın rakibi Kasımpaşa oldu

 İlk maçı 2-0 kazanan Kasımpaşaspor kendi saha ve seyircisi önünde Konyaspor'a şans tanımadı. Baştan sonra üstün bir oyun sergileyen ev sahibinde 17. dakikada Dimitrov gol perdesini açan isim oldu. Devre biteken ise sahneye çıkan Adem Büyük, Ali Bilgin'in

Adana'nın rakibi Kasımpaşa oldu

 

İlk maçı 2-0 kazanan Kasımpaşaspor kendi saha ve seyircisi önünde Konyaspor'a şans tanımadı. Baştan sonra üstün bir oyun sergileyen ev sahibinde 17. dakikada Dimitrov gol perdesini açan isim oldu. Devre biteken ise sahneye çıkan Adem Büyük, Ali Bilgin'in asistinde farkı ikiye yükseltti.

Kasımpaşa fırtınası ikinci devrede de Adem ile devam etti. 53. ve 67. dakikalarda rakip fileleri havalandıran Adem karşılaşmanın skorunu 4-0 olarak ilan etti. Böylece finale yükselmeyi başaran Kasımpaşaspor, Adanaspor'un rakibi oldu. İki takım 27 Mayıs akşamında kozlarını Süper Lig'e çıkmak için paylaşacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor