Adalı, Havutçu ve Ateş'e ret cevabı

Şike operasyonu kapsamında tutuklanan Serdar Adalı Tayfur Havutçu ve Ahmet Ateş’in tutukluluklarına itirazı reddedildi.

Adalı, Havutçu ve Ateş'e ret cevabı

İstanbul 12. Ağır Ceza Mahkemesi, futbolda şike iddialarına ilişkin tutuklanan Beşiktaş Jimnastik Kulübü Asbaşkanı Serdal Adalı ile Futbol Takımı Teknik direktörü Tayfur Havutçu'nun da aralarında bulunduğu 5 kişinin tutukluluklarına yapılan itirazı reddetti.

Avukatların yaptığı itiraz, 12. Ağır Ceza Mahkemesi heyeti tarafından bugün karara bağlandı. Oybirliği ile alınan kararda 5 şüphelinin tutukluluğuna yapılan itiraz reddedildi. Heyet verdiği karara gerekçe olarak,'kuvvetli suç şüphesinin varlığı', 'mevcut delil durumunu' ve 'delillerin henüz tam olarak toplanamamasını' gösterdi.

SADRİ ŞENER'E DE RET
Öte yandan Trabzonspor Başkanı Sadri Şener'in yurtdışı yasağı konularak serbest bırakılmasına da avukatları itiraz etmişti. Bu itirazı da değerlendiren İstanbul 12. Ağır Ceza Mahkemesi, Sadri Şener hakkında yurtdışı çıkış yasağı uygulanmasının devamına karar verdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor