Adalet olmazsa miting Kadıköy'de

1967 Trabzonsporlular Derneği, İstanbul'da iftar yemeği düzenledi. Merter Green Park Otel'de gerçekleştirilen iftar yemeğine, Trabzonspor Asbaşkanı Nevzat Şakar, Trabzonspor Divan Kurulu Başkanı Ali Özbak ile bordo-mavili camianın önde gelen isimleri katı

Adalet olmazsa miting Kadıköy'de

1967 Trabzonsporlular Derneği, İstanbul'da iftar yemeği düzenledi.

 

Merter Green Park Otel'de gerçekleştirilen iftar yemeğine, Trabzonspor Asbaşkanı Nevzat Şakar, Trabzonspor Divan Kurulu Başkanı Ali Özbak ile bordo-mavili camianın önde gelen isimleri katıldı.

444444444.20120808122357.jpg

Asbaşkan Nevzat Şakar, yemekte yaptığı açıklamada, geçen sene çok sıkıntılı bir süreç yaşadıklarını fakat buna rağmen başarılı bir sezon geçirdiklerini ifade ederek, "Teknik direktörümüz Şenol Güneş'in raporu doğrultusunda transfer çalışmalarımızı yürütüyoruz. Başkanımız Sadri Şener bugün itibarıyla yurt dışında transfer çalışmalarıyla ilgili görüşmelerde bulunuyor" dedi.

 

1967 Trabzonsporlular Derneği Başkanı Alaettin Hatayoğlu da Türk futbolunun yaşadığı süreç sonunda hangi noktaya geldiğinin ortada olduğunu belirterek, Trabzonspor'un rakibinin sadece Fenerbahçe değil, Galatasaray ve Beşiktaş olduğunu söyledi.

 

Yıllar önce tribünlerin yarı yarıya paylaşıldığı zamanlarda oynanan Beşiktaş-Trabzonspor maçıyla ilgili bir gazete kupürünü örnek gösteren Hatayoğlu, "O maçta Beşiktaş, Galatasaray ve Fenerbahçe aynı tribünde Trabzonspor'a karşıydı. Trabzonspor sadece Fenerbahçe ile değil, Galatasaray ve Beşiktaş ile de 37 yıldır her kulvarda mücadele ediyor" diye konuştu.

45.20120808122407.jpg

2010-2011 sezonunda şampiyonluklarının ellerinden alındığını ileri süren Hatayoğlu, İstanbul'da miting meydanının Kadıköy olduğuna dikkati çekerek, "Eğer bu adaletsizlik devam edecekse, Trabzonspor mitingimizi yüz binlerle Kadıköy'de yapacağız" şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor