Açılış Fırtına gibi olsun!

Bordo-Mavililer, Süper Lig’de 2013 yılının ilk karşılaşmasına bugün çıkacak. Hüseyin Avni Aker’de Karadeniz derbisinde Kardemir Karabükspor’u konuk edecek Trabzonspor, cezası nedeniyle bu karşılaşmayı sadece kadın ve çocuk taraftarlarının önünde oynayacak

Açılış Fırtına gibi olsun!

Bordo-Mavililer, Süper Lig’de 2013 yılının ilk karşılaşmasına bugün çıkacak. Hüseyin Avni Aker’de Karadeniz derbisinde Kardemir Karabükspor’u konuk edecek Trabzonspor, cezası nedeniyle bu karşılaşmayı sadece kadın ve çocuk taraftarlarının önünde oynayacak. Kadınların ilgisinin büyük olması beklenen maç öncesi Bordo-Mavililer, 2013’teki iyi başlangıçlarını ligde de devam ettirmek istiyor. Türkiye Kupası’nda önce Antalyaspor’u 3-2, sonrasında da Mersin İdman Yurdu’nu 2-0’la geçmeyi bilen ekip, sahasında ligin flaş ekiplerinden Karabükspor’u da devirmenin hesaplarını yapıyor.

12. kez karşılaşacaklar

Saat 16.00’da başlayacak maçı, Cüneyt Çakır yönetecek. Çakır’ın yardımcılıklarını Bahattin Duran ve Alpaslan Dedeş yapacak. Mücadelenin dördüncü hakemi ise Mürvet Sezer olacak. İki ekibin 12. karşılaşması öncesi Trabzon, rakibini 5 kez mağlup etti, 3 kez berabere kaldı ve 1 kez de yenildi. Bordo-Mavililer, kalesinde gördüğü 5 gole, 24 golle karşılık vermeyi başardı. Ligin ilk yarısında karşılaşma ise 1-1’lik beraberlikle son bulmuştu.

Trabzonspor’da son dakika

Türkiye Kupası’nda as oyuncularının bazılarını kenara çeken teknik direktör Şenol Güneş, eksik oyuncuları dışında ideal kadrosuna geri dönüyor. Kaleyi Onur Recep Kıvrak’a emanet edecek olan Güneş, Sol Bamba’nın yokluğunda savunmanın ortasını Celutska ve Mustafa Yumlu’dan kuracak. Forvet hattında ise Karabükspor’un karşısına hızlı isimler Olcan, Adrian ve Janko veya Vittek’le çıkacak.

Karabükspor’da son dakika

Teknik direktör Mesut Bakkal, Trabzonspor mücadelesi öncesi kadro kurmakta zorlanıyor. Larrys Mabiala ve Lomana LuaLua’nın, Afrika Uluslar Kupası’nda olması, Shelton, Hamroun, Kağan, Gökhan Ünal, Uğur Uçar’ın sakatlıkları, Seric’in ise cezalı olması, Bakkal’ı sıkıntıya soktu. Tecrübeli hoca, savunmayı düşünen bir takımla sahaya çıkmaya hazırlanıyor.

Muhtemel ilk 11'ler

Trabzonspor: Onur, Serkan, Celutska, Mustafa, Emerson, Aykut, Colman, Alanzinho, Olcan, Adrian, Janko (Vittek)

Karabükspor: Bora, H.Söyler, Deumi, Anıl, İshak, Yiğit, Birol, Güven, Ahmet, Hakan, İlhan

Hakem: Cüneyt Çakır

Saat: 16.00

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler