Abdullah Karmil gidiyor mu?

PTT 1. Lig ekiplerinden Samsunspor'un Başkanı Emin Kar, "Hücum hattına 3 oyuncu alacağız" dedi.  Kar, yaptığı açıklamada, yeni sezona iddialı bir takım kurmak için çalıştıklarını söyledi.  1461 Trabzon'da oynayan Abdullah Karmil ile prensipte anlaştıkları

Abdullah Karmil gidiyor mu?
PTT 1. Lig ekiplerinden Samsunspor'un Başkanı Emin Kar, "Hücum hattına 3 oyuncu alacağız" dedi. 
 
Kar, yaptığı açıklamada, yeni sezona iddialı bir takım kurmak için çalıştıklarını söyledi. 
 
1461 Trabzon'da oynayan Abdullah Karmil ile prensipte anlaştıklarını belirten Kar, şöyle konuştu: 
 
"Orta sahada Erdem'in yanına Adnan ve Taha'yı aldık. Defans için Abdullah ile yaptığımız görüşmeler olumlu geçti, yüzde 80 bu oyuncuya da önümüzdeki günlerde imza attıracağız. Arada küçük pürüzler var, onları da çözmeye çalışıyoruz. Bundan sonraki düşüncemiz hücum hattına 3 oyuncu almak. Orta sahaya da oyuncu alsak hücuma yönelik bir transfer yapacağız. Ancak önceliğimiz santrfordur."  
 
Yabancı oyuncu olarak takımda sadece  Roberts'in bulunduğunu anımsatan Kar, 2 oyuncu daha alarak yabancı kontenjanını dolduracaklarını sözlerine ekledi.  
 
Öte yandan, Samsunspor, yeni sezon hazırlıklarını Nuri Asan Tesisleri'nde sürdürdü. Teknik direktör Hüseyin Kalpar yönetiminde çalışan kırmızı-beyazlı futbolcular, düz koşu ve kültür fizik hareketleri yaptı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor