Abdullah Gül’den Bilgin’e kutlama

Türkiye Cumhuriyeti Devleti Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, milli takımların Hırvatistan’da düzenlenen Yıldızlar ve Gençler Akdeniz Eskrim Şampiyonası’nda elde ettiği madalyalar nedeniyle Türkiye Eskrim Federasyonu Başkanı Müminhan Bilgin’i kutladı.Cumhurbaşk

Abdullah Gül’den Bilgin’e kutlama

Türkiye Cumhuriyeti Devleti Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, milli takımların Hırvatistan’da düzenlenen Yıldızlar ve Gençler Akdeniz Eskrim Şampiyonası’nda elde ettiği madalyalar nedeniyle Türkiye Eskrim Federasyonu Başkanı Müminhan Bilgin’i kutladı.

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül imzasıyla ve acele kodu ile Türkiye Eskrim Federasyonu’na ulaşan telgrafta şu ifadelere yer verildi: “Sayın Müminhan Bilgin. Akdeniz Yıldızlar ve Gençler Eskrim Şampiyonası’nda Bayan Milli Takımımızın birinci, Erkek Milli Takımımızın da üçüncü olmasından büyük memnuniyet duydum.

Madalya kazanan ve bu başarıya katkıda bulunan sporcularımızı ve teknik kadroyu kutluyor, başarılarınızın devamını diliyorum” 

Türkiye Eskrim Federasyonu Başkanı Müminhan Bilgin ise Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün kutlama mesajı ile ilgili şunları söyledi: “Spora ve sporcuya değer veren Sayın Cumhurbaşkanımızın sporcularımızı ve teknik ekibimizi onurlandıran bu mesajı hepimizi mutlu etti.

Başarılarımızın takdir edilmesi bizlere ve sporcularımıza ayrı bir şevk ve heyecan veriyor. Dilerim kutlanacak başarılarımız daha da artar ve en büyük hedefimiz olan Olimpiyat Oyunları’nda da arzuladığımız madalyalara kavuşuruz.

Sayın Cumhurbaşkanımıza bu nazik davranışından dolayı Türkiye Eskrim Federasyonu adına şükranlarımı sunarım" 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor