Abdullah Avcı'yı da dinlemişler!

İddianamede soruşturma sürecinde İstanbul Büyükşehir Belediyespor teknik direktörü olan daha sonra Milli Takım'ın başına getirilen Abdullah Avcı'nın ‘şüpheli’ olarak dinlenildiği ortaya çıktı.Futbolda şike iddialarına yönelik soruşturmada hazırlanan iddia

Abdullah Avcı'yı da dinlemişler!

İddianamede soruşturma sürecinde İstanbul Büyükşehir Belediyespor teknik direktörü olan daha sonra Milli Takım'ın başına getirilen Abdullah Avcı'nın ‘şüpheli’ olarak dinlenildiği ortaya çıktı.

Futbolda şike iddialarına yönelik soruşturmada hazırlanan iddianamede İstanbul 16. Ağır Ceza Mahkemesi’nce kabul edildi.

İddianamede Milli Takımlar Teknik Direktörü Abdullah Avcı’nın da soruşturma kapsamında ‘şüpheli’ olarak dinlenildiği ortaya çıktı. Takipsizlik kararında soruşturma sürecinde İstanbul Büyükşehir Belediyespor teknik direktörü olan daha sonra Milli Takım’ın başına getirilen Avcı’nın dinlenildiği bilgisi yer aldı.

Ancak yapılan teknik takibin sonucunda Avcı’nın, “Suç unsuru taşıdığı değerlendirilen ve operasyonel faaliyet gerektirecek herhangi bir görüşme yapmadığı, adı geçen şahsın müsnet suçu işlediğine dair ilgili kolluk biriminin yaptığı dinlemeler sırasında elde ettiği bilgiler dışında haklarında soruşturmayı devam ettirmeyi gerektirir nitelikte ve yeterlilikte kesin, net ve inandırıcı delil bulunmadığı anlaşılmıştır." denildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor