Abdullah Avcı'nın Milli hedefi

A Milli Futbol Takımımızın yeni teknik direktörü Abdullah Avcı, milli takımdaki hedefleri ile ilgili olarak önemli açıklamalarda bulundu.(A) Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Abdullah Avcı, ''Heyecanlı, coşkulu, istekli, arzulu, takım ruhuyla oynayan b

Abdullah Avcı'nın Milli hedefi

A Milli Futbol Takımımızın yeni teknik direktörü Abdullah Avcı, milli takımdaki hedefleri ile ilgili olarak önemli açıklamalarda bulundu.

(A) Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Abdullah Avcı, ''Heyecanlı, coşkulu, istekli, arzulu, takım ruhuyla oynayan bir milli takım oluşturmaya çalışacağız'' dedi.
    
Hollandalı teknik direktör Guus Hiddink'in yerine ay yıldızlı ekibin başına getirilen Avcı, Lig TV'de canlı yayına katılarak, yeni dönemle ilgili görüşlerini anlattı.
    
Ellerinde iyi bir jenerasyon bulunduğunu vurgulayan Abdullah Avcı, sevgi ve saygı ortamı içinde, iyi iletişimle hedeflere ulaşmak için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi.
    
Altyapıda önemli temeller atacaklarını kaydeden milli takımın yeni teknik patronu, ''Bugünün futboluna uygun, Türk insanın arzuladığı, coşkulu oynayan bir milli takım için bütün mesaimizi vereceğiz'' ifadelerini kullandı.
    
(A) Milli Takım teknik direktörlüğü görevinin hedefleri arasında bulunduğunu, gelinen noktanın kendisi için sürpriz olmadığını belirten Avcı, ''Kamuoyunun verdiği destek benim için çok önemli. Bunun için herkese teşekkür ediyorum. Teklif benim için sürpriz değildi. (A) Milli Takım teknik direktörlüğü benim için ulaşılabilir bir hedefti ve çok çalışarak bunu başardım'' diye konuştu.
    
Dün saat 14.30 itibariyle milli takımdaki mesaisine başladığını anlatan Abdullah Avcı, görev süresi içinde sadece maç izlemeyeceğini, teknik adamlar ve oyuncularla görüşeceğini aktardı. Avcı, yarınki Fenerbahçe-Eskişehirspor, pazar günkü Beşiktaş-Galatasaray derbisi, pazartesi günkü Bursaspor-Samsunspor maçı ve salı günü UEFA Avrupa Şampiyonlar Ligi'nde oynanacak Trabzonspor-Inter maçlarını yerinde izleyeceğini dile getirdi.
    
Milli takımın Türkiye'nin takımı olduğunun altını çizen Avcı, UEFA kriterlerine uygun olmak koşuluyla Türkiye'nin her yerinde milli maç oynayacaklarını, her teklife açık olduklarını ve değerlendireceklerini kaydetti.
    
Abdullah Avcı, görev süresi içinde kamuoyu ve taraftarlardan her konuda destek ve sabır isterken, Türk futbolunun başarısı için ellerinden geleni ekibi ile birlikte yapacaklarını da aktardı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor