Abdullah Avcı umut dağıttı

 Milli Takımımız'ın teknik direktörü Abdullah Avcı, Finlandiya karşılaşmasının ardından açıklamalarda bulundu.Avcı, skor olarak mutlu olmasa da oyuncularının istediklerini yaptığını belirttiği açıklamasında, "İki maçta toplam 20 oyuncumuz oynadı. İki maçt

Abdullah Avcı umut dağıttı

 

Milli Takımımız'ın teknik direktörü Abdullah Avcı, Finlandiya karşılaşmasının ardından açıklamalarda bulundu.

Avcı, skor olarak mutlu olmasa da oyuncularının istediklerini yaptığını belirttiği açıklamasında, "İki maçta toplam 20 oyuncumuz oynadı. İki maçta da ritim açısından gayet iyiydik. Hem maçı çevirmeyi başardılar, hem de sıkı mücadele ettiler. Oyunda olumlu anlamda çıkaracağımız çok şey var. Bu oyundan skor anlamında tabii ki üzüntülüyüz. Biz böyle oynarsak çok daha iyi noktalara geleceğiz." ifadelerini kullandı.

Maç sonunda iki maçta da takımda gördüğü olumsuz noktaların sorulmasın üzerine Avcı, "Olumsuz anlamda değerlendirmek gerekirse dönen topları alamama gibi bir sorunumuz var. Pozisyon vermiyoruz ancak böyle bir sıkıntımız var. Genel anlamda iki maçta da oyunun beni tatmin ettiğini söyleyebilirim. İyi oynarken ikinci kez gol yemek dengemizi bozdu. Toplu şekilde moral bocukluğu da bir başka dikkat etmemiz etken." ifadelerini kullandı.

Son dakikalarda Finlandiya'nın kendi yarı sahamızda kazandığı tacın da olmaması gerektiğini dile getiren Avcı, bu dakikadan sonra bir diğer maça odaklandıklarını söyledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor