Abdullah Avcı Rize'de konuştu

 A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Abdullah Avcı, "Akdeniz Oyunları ve 2020 Dünya Kupası organizasyonlarına talip bir ülkeyiz. Bu organizasyon yapmayı düşündüğümüz diğer organizasyonların resmini çıkartacaktır" dedi.      Avcı, Rize'deki bir otelde d

Abdullah Avcı Rize'de konuştu

 

A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Abdullah Avcı, "Akdeniz Oyunları ve 2020 Dünya Kupası organizasyonlarına talip bir ülkeyiz. Bu organizasyon yapmayı düşündüğümüz diğer organizasyonların resmini çıkartacaktır" dedi. 
     
Avcı, Rize'deki bir otelde düzenlediği basın toplantısında, FIFA'nın en büyük ikinci organizasyonu U-20 Dünya Kupası'nın, 21 Haziran-13 Temmuz arasında Türkiye'de yapılacağını belirtti. 
   
Milli takımın maçlarını Trabzon ve Rize'de oynayacağını ifade eden Avcı, "Bu organizasyonda Rizeli taraftarların, milli takımımıza gerekli desteği vereceğini düşünüyorum. FIFA'nın en önemli kriterlerinden biri de seyirci desteğidir" diye konuştu. 
     
Rizelilerin, dünya futbolundaki önemli yıldızları görme imkanı bulacaklarını dile getiren Avcı, "Bu aynı zamanda sosyal bir projedir. Akdeniz Oyunları ve 2020 Dünya Kupası organizasyonlarına talip bir ülkeyiz. FIFA U-20 Dünya Kupası'na verilecek destek, yapmayı düşündüğümüz diğer organizasyonların resmini çıkartacaktır. Herkesin U-20'ye destek olması gerekir" ifadelerini kullandı. 
     
Avcı, Çaykur Rizespor'un yeniden Süper Lig'e yükselmesinin büyük bir sevinçle karşılandığını kaydederek, "Teknik heyeti bu anlamda tebrik ediyorum. Takımın başındaki kişi Türk futboluna önemli hizmetler vermiş ve vermeye devam eden büyük birisi. Mustafa Denizli gelecek sene için takımı şimdiden hazırlıyordur" dedi. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor