Abdullah Avcı istifa edecek iddiası

A Milli Takım'ın 2014 Dünya Kupası Elemeleri'nde Romanya'ya mağlup olmasının ardından Abdullah Avcı'nın istifa edeceği iddiaları gündeme bomba gibi düştü.2014 Dünya Kupası elemelerine Hollanda yenilgisiyle başlayan ve ardından evinde Romanya'ya da kaybede

Abdullah Avcı istifa edecek iddiası

A Milli Takım'ın 2014 Dünya Kupası Elemeleri'nde Romanya'ya mağlup olmasının ardından Abdullah Avcı'nın istifa edeceği iddiaları gündeme bomba gibi düştü.

2014 Dünya Kupası elemelerine Hollanda yenilgisiyle başlayan ve ardından evinde Romanya'ya da kaybederek büyük yara alan A Milli Takım'da Macaristan maçı öncesi moraller sıfıra inerken şok bir iddia geldi.
 
Mehmet Ali Aydınlar federasyonu tarafından göreve getirilen ancak Aydınlar federasyonu ile çalışma imkanı bulamayan Milli Takım Teknik Direktörü Abdullah Avcı'nın Macaristan maçı sonrası sonuç ne olursa olsun görevinden istifa edeceği iddia edildi.
 
Aydınlar döneminde göreve gelen ve futbol kamuoyunun büyük desteğini alan ancak Selçuk İnan kararıyla hedef tahtası haline gelen Avcı'nın bu kararını Macaristan maçı öncesi Yıldırım Demirören'e bildireceği öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor