A Millilerde Hırvatistan hazırlığı

A Milli Futbol Takımı, Hırvatistan ile oynayacağı EURO 2012 play-off maçlarının hazırlıklarına bugün Kasımpaşa Recep Tayyip Erdoğan Stadı'nda yaptığı antrenmanla başladı.Teknik direktör Guus Hiddink yönetiminde saat 18.00'de gerçekleştirilen idmana, dün m

A Millilerde Hırvatistan hazırlığı

A Milli Futbol Takımı, Hırvatistan ile oynayacağı EURO 2012 play-off maçlarının hazırlıklarına bugün Kasımpaşa Recep Tayyip Erdoğan Stadı'nda yaptığı antrenmanla başladı.

Teknik direktör Guus Hiddink yönetiminde saat 18.00'de gerçekleştirilen idmana, dün müsabaka oynayan futbolcular katılmadı. Bu oyuncular, otelin fitness salonunda bir rejenerasyon çalışması yaptı.

Antrenmana katılan oyuncular, ısınma hareketlerinin ardından dar alanda top kapma çalışması yaptı. Futbolcular, minyatür kalelerin kullanıldığı özel çalışma ile idmanı tamamladı.

Öte yandan, kampta yapılan kontrollerinde sol arka adalesinde gerilme ve ödem tespit edilen Kazım Kazım'ın tedavisine başlandığı belirtilirken, bu futbolcunun sağlık durumunun ilerleyen günlerde netlik kazanacağı kaydedildi.

Milliler, yarın saat 17.00'de FİYAPI İnönü Stadı'nda yapacağı antrenmanla hazırlıklarına devam edecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler