A Milliler Hırvatistan'a hazır

A Milli Takımımız, Hırvatistan ile yapacağı play-off turunun ilk maç öncesi son çalışmasını Fiyapı İnönü Stadı'nda yaptı.A Milli Futbol Takımı, 2012 Avrupa  Şampiyonası'na katılabilmek için Hırvatistan ile yapacağı play-off turunun ilk  maçının hazırlıkla

A Milliler Hırvatistan'a hazır

A Milli Takımımız, Hırvatistan ile yapacağı play-off turunun ilk maç öncesi son çalışmasını Fiyapı İnönü Stadı'nda yaptı.

A Milli Futbol Takımı, 2012 Avrupa  Şampiyonası'na katılabilmek için Hırvatistan ile yapacağı play-off turunun ilk  maçının hazırlıklarını tamamladı.

Ay-yıldızlılar, son çalışmasını teknik direktör Guus Hiddink yönetiminde Fiyapı İnönü Stadı'nda gerçekleştirdi. Millilerin, bugünkü antrenmanında Kazım Kazım da önce takımla daha sonra da ayrı çalıştı. Sol arka adalesindeki ödem nedeniyle ilk antrenmanlarda takımdan ayrı kalan ve dün ilk kez sahaya çıkarak çalışan Kazım Kazım'ın, bugün ise takımla birlikte ısındıktan sonra fizyoteparist eşliğinde çalıştığı bildirildi. Kazım'ın, yarınki karşılaşmada oynamayacağı açıklandı.

Millilerin antrenmanı TFF Başkan Vekili Lutfi Arıboğan ve milli takımlardan sorumlu yönetim kurulu üyesi Cüneyt Tanman da izledi.

ARIBOĞAN: BİLETLERİN TAMAMINA YAKINI SATILDI
Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkan Vekili Lutfi Arıboğan, A Milli Takım'ın yarın Hırvatistan'la yapacağı maçın biletlerine büyük ilgi olduğunu söyledi.

Arıboğan yaptığı açıklamada, ''Maç biletlerinin tamamına yakını satıldı. Yalnızca birkaç yüz biletin kaldığını öğrendim'' dedi.

Yarınki maçta Hırvatistan'ı yenerek rövanş maçına moralli gitmek istediklerini de belirten Arıboğan, milli takımın zoru sevdiğini ve gerektiği yerde gereken performansı sergilediğini vurguladı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler