A Milli takım kaç hazırlık maçı oynayacak?

A MİLLİ Futbol Takımı, 25 Mayıs - 1 Haziran tarihleri arasında kamp yapacağı Almanya'da 2 hazırlık maçı oynayacak.2014 yılında Brezilya'da yapılacak olan Dünya Kupası eleme maçlarında umduğunu bulmayan ve kupaya katılma ümitleri azalan Türkiye A Milli Fut

A Milli takım kaç hazırlık maçı oynayacak?


A MİLLİ Futbol Takımı, 25 Mayıs - 1 Haziran tarihleri arasında kamp yapacağı Almanya'da 2 hazırlık maçı oynayacak.

2014 yılında Brezilya'da yapılacak olan Dünya Kupası eleme maçlarında umduğunu bulmayan ve kupaya katılma ümitleri azalan Türkiye A Milli Futbol Takım'ı, Almanya'nın Hannover şehrinde kamp yapacak. A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Abdullah Avcı ve aday kadrosu, 25 Mayıs - 1 Haziran tarihleri arasında kamp yapacağı Almanya'da 2 hazırlık maçı oynayacak.

Milli takımın yurt dışı kamplarını organize eden SLFC kuruluşunun Türk yetkililerinden Coşkun Yılmaz, "Türkiye Futbol Federasyonu'nun (TFF) bugün onayladığı kamp süresince Ay-Yıldızlılar, Almanya'nın Hannover kentinde Slovenya ve Letonya ile karşılaşacak" dedi.

A Millilerimizin oynayacağı hazırlık maçlarının saatleri ve rakipleri şöyle:

-28 MAYIS 2013-

TÜRKİYE - Letonya


Bu karşılaşma yerel saat ile 20.45'te başlayacak ve Duisburg şehrindeki Schauinsland-Reisen-Arena stadında oynanacak.

-31 MAYIS 2013-

TÜRKİYE - Slovenya


Karşılaşma yerel saat ile 19.00'da Bielefeld şehrindeki Schüco-Arena stadında oynanacak.

Her iki karşılaşmanın biletleri ise 17 Mayıs tarihinden itibaren Duisburg ve Bielefeld stadyumlarından temin edilebilecek. Bilet ücretleri 15 euro olarak belirlendi.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler