A Milli Futbol takımı Hollanda'da

FIFA 2014 Dünya Kupası elemeleri ilk maçında deplasmanda Hollanda ile karşılaşacak (A) Milli Futbol Takımı, kamp yapacağı Hoenderloo kentindeki Golden Tulip Victoria oteline geldi. THY ile Amsterdam'a gelen kafile daha sonra karayoluyla yaklaşık 100 kilom

A Milli Futbol takımı Hollanda'da

FIFA 2014 Dünya Kupası elemeleri ilk maçında deplasmanda Hollanda ile karşılaşacak (A) Milli Futbol Takımı, kamp yapacağı Hoenderloo kentindeki Golden Tulip Victoria oteline geldi.

 

THY ile Amsterdam'a gelen kafile daha sonra karayoluyla yaklaşık 100 kilometre uzaklıktaki Hoenderloo'ya hareket etti.

 

Milli takım kafilesi havalimanında taraftarın giremeyeceği bölümden çıkış yaptı. Milli takımın gurbetçi oyuncuları Nuri Şahin, Mevlüt Erdinç, Tunay Torun, Gökhan Töre, kafileden ayrı olarak otele giriş yaptı.

 

Hollanda polisinin otel kapısında giriş kontrolü yapması dikkati çekti. Milli takım TSİ ile 20.00'da otel sahasında ilk 30 dakikası basına açık antrenman gerçekleştirecek.

 

FIFA 2014 Dünya Kupası grup elemelerindeki ilk maçında Türkiye Hollanda ile 7 Eylül Cuma günü TSİ 21.30'da Amsterdam Arena'da karşılaşacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor