"8 branşta faaliyet gösteriyoruz"

Orduspor Kulübü Başkanı Nedim Türkmen, ''Orduspor bir futbol kulübü değil, bir spor kulübüdür'' dedi. Türkmen, mor-beyazlı kulübün 8 farklı spor branşında faaliyet gösterdiğini söyledi. Orduspor'un bir spor kulübü olduğunu vurgulayan Türkmen, ''Orduspor b

"8 branşta faaliyet gösteriyoruz"

Orduspor Kulübü Başkanı Nedim Türkmen, ''Orduspor bir futbol kulübü değil, bir spor kulübüdür'' dedi.

 

Türkmen, mor-beyazlı kulübün 8 farklı spor branşında faaliyet gösterdiğini söyledi.

 

Orduspor'un bir spor kulübü olduğunu vurgulayan Türkmen, ''Orduspor bir futbol kulübü değil, bir spor kulübüdür. Kulüp başkanı olduğum ilk gün de, şimdi de bunu söylüyorum. 8 branşta faaliyet gösteriyoruz. Hentbol, basketbol, futbol ve salon sporlarındaki branşlarımız faaliyetlerini sürdürüyor'' diye konuştu.

 

Sporun Ordu'daki ana şemsiyesi olmak istediklerini ifade eden Türkmen, ''Spor yapmak isteyenlerin Orduspor şemsiyesi altında spor yapmasını, Ordu'yu Orduspor'un temsil etmesini istiyoruz. Bu çerçevede de çalışıyoruz'' dedi.

 

Türkmen, farklı spor branşları kurmanın kolay olmadığını, büyük maliyet gerektirdiğini belirterek, şöyle devam etti:

 

''Örneğin bir hentbol takımı için 200 bin lira verebilecek bir sponsor olabilse Ordu'da bu branşları arttırmak çok daha kolay olur.

 

Amatör branşlarda bütçemizin dışına çıkıyoruz. Bütçe dışına çıkıldığında da problemler yaşanıyor. Bundan dolayı amatör ruh taşıyan insanları davet ediyoruz.

 

Sorumluluğu alabilen kişiler, müesseseler ya da şirketler gelsinler voleybol veya diğer branşları açabiliriz. Biz futbol kulübünden çok spor kulübü olmak istiyoruz"

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor