7 Yıldızlı Şikeci Fener

  "Deprem! 7 yıldızlı şikecilerle maçımız var" başlığını atan GSP Gazetesi, Vaslui'yi İstanbul'da tam anlamıyla bir cehennemin beklediğini yazdı."Deprem! 7 yıldızlı şikecilerle maçımız var." Vaslui'yi İstanbul'da bir cehennemin beklediğinin kesin olduğunu

7 Yıldızlı Şikeci Fener

 

 

"Deprem! 7 yıldızlı şikecilerle maçımız var" başlığını atan GSP Gazetesi, Vaslui'yi İstanbul'da tam anlamıyla bir cehennemin beklediğini yazdı.

"Deprem! 7 yıldızlı şikecilerle maçımız var." Vaslui'yi İstanbul'da bir cehennemin beklediğinin kesin olduğunu yazan GSP Gazetesi'nin haberinde, "Şükrü Saracoğlu’nda taraftarlar çok fanatik. Alex, Mehmet Topal ve Kuyt, kendilerini maestro gibi göstermeye çalışacaklar. 

 

               

 

Prosport Gazetesi, Başkan Porumboiu'nun, "Dansözler gibi gitmeyeceğiz" sözlerini başlığa çıkardı. . Gazete, teknik direktör Şumudica'nın da, "Kafamız eğilerek çıkmayacağız. Rakibi birkaç hafta önce etüd ettim. Bazı zaafları var. Onları kullanmaya çalışacağız" sözlerine yer verdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor