7. kupamızı bekliyoruz

Şike davasında yaşanan gelişmelerin ardından 2010-2011 sezonunun şampiyonluk kupasını bekleyen Trabzonspor camiasında başlatılan  “Beyaz kampanya” sürüyor. Bordo-mavili kulübün şike davasından tertemiz çıktığını ifade eden Ziraat Mühendisleri Odası (ZMO)

7. kupamızı bekliyoruz

Şike davasında yaşanan gelişmelerin ardından 2010-2011 sezonunun şampiyonluk kupasını bekleyen Trabzonspor camiasında başlatılan  “Beyaz kampanya” sürüyor. Bordo-mavili kulübün şike davasından tertemiz çıktığını ifade eden Ziraat Mühendisleri Odası (ZMO) Trabzon Şubesi Yönetim Kurulu üyeleri, Trabzonspor Asbaşkanı Nevzat Şakar’ı ziyaret ederek beyaz çiçek demeti sundu.

 

“Trabzonspor tertemiz, bu her zaman böyle oldu, böyle olacak” diyen ZMO Trabzon Şube Başkanı Yahya Çavdar, “Bu beyaz çiçek demeti Trabzonspor’umuza çok yakışıyor.  Çünkü kulübümüzün haklılığını, masumluğunu ve hakkının yendiğini mahkeme tescil etti. Artık 7. şampiyonluk kupamızı bekliyoruz, çünkü bunu hak ettik. Emek yoğun çalışan tarım kesiminin sorumluluk sahibi bir meslek odası olarak her zaman emeğin yanında olacağımızı vurguluyoruz.” diye konuştu. Başkan Çavdar, ilk etapta 500 kombine bilet alarak Trabzonspor’a destek vermeyi planladıklarını, başka projelerle bu desteklerinin artacağını kaydetti.

 

trb-beyaza.jpg

 

Trabzonspor Asbaşkanı Nevzat Şakar da, beyaz çiçeğin saflığı, temizliği temsil ettiğinin altını çizerek, “Trabzon camiası doğru yolda olan herkese yardım eder, destek çıkar. Biz de aylardır tertemiz olduğumuzu, hakkımızın yendiğini vurguladık, dediklerimiz mahkemece tescil edildi. Bu süreçte yanımızda olan, bize destek ve güç veren herkese minnettarız” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler