6 yıl önce Trabzonspor'a gelmişti şimdi ise...

Samsunspor'dan 2007 yılında Trabzonspor’a transfer olan Adnan Güngör, 6 yıl sonra yeniden kırmızı beyazlı takımla anlaşarak 2 yıllık sözleşme imzaladı.PTT 1’inci Lig’de güçlü bir kadro oluşturmak isteyen Samsunspor, perşembe günü Burak Solakel, Musa Aydın

6 yıl önce Trabzonspor'a gelmişti şimdi ise...

Samsunspor'dan 2007 yılında Trabzonspor’a transfer olan Adnan Güngör, 6 yıl sonra yeniden kırmızı beyazlı takımla anlaşarak 2 yıllık sözleşme imzaladı.

PTT 1’inci Lig’de güçlü bir kadro oluşturmak isteyen Samsunspor, perşembe günü Burak Solakel, Musa Aydın ve Taha Yalçıner’e sözleşme yaptıktan sonra bugün de Adnan Güngör’le anlaştı. Geçen sezon Karşıyaka'da forma giyen Adnan Güngör, Başkan Emin Kar'ın da hazır bulunduğu törende kendisini 2 yıllığına Samsunsporlu yapan sözleşmeyi imzaladı.

Transfer süreci boyunca Adnan'ın kendilerine hiç zorluk çıkarmadığını belirten Başkan Emin Kar, "Teklifte bulunduğumuzda hiç tereddüt etmeden kabul etti. Hiç para konuşmadık. O bizim kaptanımızdır. Birlikte çok büyük işler başaracağız. Kendisine özverisi nedeniyle teşekkür ediyoruz" dedi. İmza töreninde oldukça heyecanlı görünen Adnan Güngör ise şunları söyledi:

"6 yıl aradan sonra yuvama geri döndüm. Bunun mutluluğunu yaşıyorum. Samsunspor büyük bir camia. Alt yapısından yetişen ve kaptanlığa yükselen bir futbolcu olarak terimin son damlasına kadar takımımın başarısı için uğraşacağım. Bu büyük camianın yeri kesinlikle Süper Lig'dir. Yönetimiyle, futbolcusuyla, taraftarıyla, bu kentte yaşayanıyla ve basınıyla el ele vererek Süper Lig'e geri döneceğiz."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor