"5 yıl sonra hedef şampiyonluk"

Spor Toto Süper Lig'de mücadele eden Orduspor'un yönetim kurulu üyesi Murat Gürsoy, "Yolumuza eser bırakarak devam etmek en büyük mutluluğumuz olacaktır" dedi.Orduspor'un kurumsallaşma ve tesisleşme yönünde projeleri olduğunu söyledi.Kulübün belirlediği h

"5 yıl sonra hedef şampiyonluk"

Spor Toto Süper Lig'de mücadele eden Orduspor'un yönetim kurulu üyesi Murat Gürsoy, "Yolumuza eser bırakarak devam etmek en büyük mutluluğumuz olacaktır" dedi.

Orduspor'un kurumsallaşma ve tesisleşme yönünde projeleri olduğunu söyledi.

Kulübün belirlediği hedeflere ulaşması için bazı projeler üzerinde çalışıldığını ifade eden Gürsoy, şöyle devam etti:

"Gerek kurumsallaşma, gerekse tesisleşmeyle gelirleri artırma noktasında projelerimiz var. Bu anlamda Orduspor radyosu ve televizyonunu kurmayı hedefliyoruz. Aynı zamanda Kabadüz İçesi'ne bağlı Çambaşı Yaylası'na ve İstanbul'a tesis kurmayı planlıyoruz. Önümüzdeki 5 yıl içinde Avrupa ve Süper Lig şampiyonluğu için çok önemli bütçeye sahip bir Orduspor oluşturmak zorundayız."

Söz konusu çalışmalarla ilgili kulüp başkanı ve yönetim kurulu üyelerinin sık sık görüştüğünü vurgulayan Gürsoy, "Yolumuza eser bırakarak devam etmek en büyük mutluluğumuz olacaktır" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor