5 Milyon 1 Milyona indi

Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, başkanlığındaki yönetim kurulu Trabzonspor’un eski futbolcularla olan sorunlarını hem UEFA’da hem de TFF’de  bir bir çözmeyi sürdürüyor.Trabzonspor’un sırtında kambur olan ve 15 yıldır süren Rune Lange davasında belirtilen

5 Milyon 1 Milyona indi

Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, başkanlığındaki yönetim kurulu Trabzonspor’un eski futbolcularla olan sorunlarını hem UEFA’da hem de TFF’de  bir bir çözmeyi sürdürüyor.

Trabzonspor’un sırtında kambur olan ve 15 yıldır süren Rune Lange davasında belirtilen rakamın çok altında bir ödeme yaparak bu sorunu halleden yönetim 10 yıldır devam eden Zafer Demiray dosyasını da kapatmayı başardı.

 

10 yıl önce Trabzonspor’a  transfer edilen ve  forma giydiği dönemde alacağı olan 747 bin TL ödenmediği için Trabzonspor’u Futbol Federasyonuna şikayet eden Zafer Demiray ile ilgili problemi Sadri Şener başkanlığındaki yönetimin uzun uğraşlar sonucunda çözdü.

 

04-10-2002 tarihinden buyana devam eden dava nedeniyle Bordo mavili ekibin yönetim kurulu yasal faizleri ile birlikte 5 milyon TL ye yakın  tutan parayı yaptığı girişimler sonucu 935 bin Tl’ye indirmeyi başararak sorunu çözdü.

 

Buna göre taraflar arasında yapılan görüşmelerin ardından sulh ve ibra protokolü imzalandı. Bu protokole göre bugün ki değeri 5 milyon TL olan dava bedeli için 935 bin TL üzerinden anlaşmaya varıldı ve söz konusu bedelin 2 yıllık sürede aylık eşit taksitlerle ödenmesi konusunda mutabakat sağlandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor