5 Futbolcunun ismi açıklanmadı

Bundesliga'nın yeni ekiplerinden Hertha Berlin'de sular kaynıyor. Geçtiğimiz sezonun ardından yaşanan olaylarda futbolcuların baş rolü oynaması, mavi beyazlı kulüpte ortalığı karıştırdı. İddialara göre 16 yaşındaki bir genç kız, takımdaki bazı oyuncularla

5 Futbolcunun ismi açıklanmadı

Bundesliga'nın yeni ekiplerinden Hertha Berlin'de sular kaynıyor. Geçtiğimiz sezonun ardından yaşanan olaylarda futbolcuların baş rolü oynaması, mavi beyazlı kulüpte ortalığı karıştırdı. İddialara göre 16 yaşındaki bir genç kız, takımdaki bazı oyuncularla cinsel ilişkiye girdi. Takımın geçen seneki şampiyonluğunun ardından düzenlenen bir imza gününe erkek kardeşiyle birlikte gelen ve oyunculardan imza almak isteyen genç kızın iddiasına göre, futbolculardan birisi bir kartın arkasına telefon numarasını yazarak kızın kendisini aramasını istedi.

NUMARA FUTBOLCULARA YAYILDI

En başlarda futbolcunun kendisiyle dalga geçtiğini ve yanlış bir numara verdiğini düşünen genç kız, daha sonra verilen numarayı aradığında karşı taraftakinin o gün imza aldığı futbolcu olduğunu anladı. Daha sonra genç kızın telefon numarası takım içinde yayıldı ve başka futbolcular da bu olaya dahil oldu.

SKANDALLAR DEVAM ETTİ

Sezon devam ederken arkadaşça geçen yazışmalar ve telefon görüşmeleri, sezonun sona ermesiyle boyut değiştirdi. Genç kızla telefon ve internet aracılığıyla görüşen futbolcular, zaman içerisinde kendi cinsel organlarının fotoğraflarını kıza göndererek, onun da çıplak fotoğraflarını kendilerine göndermesini talep ettiler. Ayrıca iddiaya göre, işi genç kızın okuldan bir başka arkadaşına da kendisine oral seks yapması için 1000 avro teklif etmeye vardıran bir futbolcu bile vardı

5 FUTBOLCUNUN İSMİ AÇIKLANMADI

Olay tabii ki yazışmalar ve fotoğraf alışverişi ile bitecek gibi değildi. Genç kızın ailesinin çıktığı bir seyahat esnasında, takımdan bir oyuncu, çocuk yaştaki kızın evine geldi ve onunla cinsel ilişkiye girdi. İsmi açıklanmayan bu oyuncuların çoğunun evli ya da sevgilisi olan isimler olması ise dikkat çekici bir başka konu.İddiaların ardından Hertha Berlin'de şu anda bir huzursuzluk hakim. Bu olaylarda bahsi geçen oyuncuların üç tanesinin halen daha takımda forma giydiği, ikisininse takımdan yazın ayrıldığı söyleniyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor