5 futbolcu ayrı çalıştı

Trabzonspor yönetimi kurulu tarafından kadro dışı bırakılan futbolcular takımdan ayrı olarak çalışıyorlarBordo Mavili ekibin yönetim kurulu tarafından süresiz kadro dışı bırakılan futbolcular tebligatın geç yapılması nedeni ile bugün takımla aynı sahada a

5 futbolcu ayrı çalıştı

Trabzonspor yönetimi kurulu tarafından kadro dışı bırakılan futbolcular takımdan ayrı olarak çalışıyorlar

Bordo Mavili ekibin yönetim kurulu tarafından süresiz kadro dışı bırakılan futbolcular tebligatın geç yapılması nedeni ile bugün takımla aynı sahada ancak ayrı idman yaptılar.

Futbolculara tebligat yapılırken, kadro dışı bırakılan Egemen, Gökhan Song Sylva ve Engin bu günden itibaren kendilerine tahsis edilecek hocayla birlikte ayrı bir sahada çalışacaklar.

 Hugo Broos'u görevden alınmasından sonra takım Sportif Direktör Ünal Karaman nezaretinde çalışıyor.

Dün akşan Kasımpaşa maçı yenilgisi sonrası kadro dışı bırakılan Egemen, Song, Sylva, Engin ve Gökhan Ünal takımdan ayrı olarak çalışıyorlar.

EGEMEN VE GÖKHAN'A TARAFTAR LAF ATTI

İdmanı seyretmek için tesislere giden taraftarlar ile Gökhan Ünal ve Egemen arasında laf atışması oldu. Egemen ve Gökhan'ın taraftaralara cevap vermesi ise ortamı gerdi. 

Taraftarlarla 2 futbolcu arasındaki gerginlik daha sonra tatlıya bağlandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler