4 futbolcu sözleşme imzaladı

Trabzonspor' 1461 Trabzon’dan transfer edilen Yusuf Erdoğan, Fatih Öztürk, Caner Osmanpaşa ve Abdulkadir Özdemir bugün saat 12.00’de M. Ali Yılmaz Tesisleri’nde düzenlenen törenle sözleşme imzaladılar.1461 Trazon'dan 4 oyuncu salondaki yerlerini aldılar S

4 futbolcu sözleşme imzaladı

Trabzonspor' 1461 Trabzon’dan transfer edilen Yusuf Erdoğan, Fatih Öztürk, Caner Osmanpaşa ve Abdulkadir Özdemir bugün saat 12.00’de M. Ali Yılmaz Tesisleri’nde düzenlenen törenle sözleşme imzaladılar.

1461 Trazon'dan 4 oyuncu salondaki yerlerini aldılar Sprotif Direktör Ünal karaman eşliğinde imza atıtılar.

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN!

Ünal Karaman imza töreninde yaptığı konuşmada ''4 değerimizi Trabzonsor bünyesine kattığımız için mutluyuz. 1461 Trabzon'da gösterdikleri başarıyı Trabzonspor'da da sürdüreceklerine inanıyorum. ben hepsine ayrı ayrı hoşgeldiniz diyorum. Elde edeceğimiz başarılara ciddi katkılar yaparak aramızı hoş geldiniz diyorum'' dedi.

Abdulkadir yaptığı konuşmada ''çocukluğumdan beri taraftarı olduğum takımın artık bir parçası oldum. İnşallah uzun yıllar burada bu formayı terletir başarılı olurum. Buraya bizi getiren Mustafa Hocaya da teşekkür ediyorum. Onun güvenini boşa çıkarmayacağız. Burada çok büyük başarılara imza atacağız'' ifadelerini kullandı.

Caner yaptığı konuşmada ''öncelikle Mustafa Hocaya sonsuz teşekkürler. İnşallah türk futbolu ve Trabzonspor adına iyi bireyler oluruz. Artık konuşma değil icraat zamanı. artık insnların beklediği o sevinci yaşatma adına elimizden geleni yapacağız'' dedi.

Fatih yaptığı konuşmada ''öncelikle 1461 Trabzon'dan buraya gelmemize emekleri geçen herkese teşekkür ediyorum. Artık bundan sonrası bize kalmış birşey. elimizden geleni yapacağız. Türk futbolu ve Trabzonsporadına başarılı oyuncular oluruz . insanların beklediğö sevinci yaşatmak için elimizden geleni yapacağız.

Yusuf yaptığı konuşmada ''8-9 senedir beklediğim bir imzayı atıyorum çok mutluyum. Bütün büyüklerimize çok teşekkür ediyorum. Artık konuşacak birşey yok. Memleketim Isparta'da da yapacağımız kampı en iyi şekilde geçirip Trabzonspor formasını giymek için sabırsızlanıyorum'' dedi. 

Ünal karaman futbolcularla yapılan sözleşmelerle ilgili şunları söyledi. Fatih Abdulkadir ve Caner'le 5 yıllık sözleşme yaptık. Yusuf'da 3 yıl 1461 Trabzon kulübümüze lisanlı onuda 1461 Trabzon'dan kiralık olarak takımımıza kattık. Yakın zamanda onunla da uzun süreli anlaşma yapacağız.

TRANSFER KONUSU

Ünal Karaman imza töreninde Transfer çalışmaları ile ilgili sonuran bir soru üzerine şunları söyledi. ''Transfer dönemimin sürdüğü tarihler arasında Trabzonspor oyuncu da verebilir oyuncu da alabilir. Onun üzerinde çalışmalarımız var. İfade ettik biz dedikoduklar üzerine iş üreten kulüp değiliz. İş gerçekliği döndüğü noktada ise inşallah bu konuda bilgi sahibi olursunuz. hep birlikte imzamızı atarız. Çaışmalarımız devam ediyor.''

Ayrıca 1461 Trabzon'dan Trabzonspor'a Transfer olan Caner, Abdulkadir, Fatih ve Yusuf'un Trabzonspor'daki forma numaralarının henüz belli olmadığı bildirildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor