3x3= Zirve

Başkent'te gelen 4-0'lık Gençlerbirliği zaferinin ardından Trabzonspor'da hedefler büyütüldü. Şenol Güneş'in öğrencilerinden tek bir isteği var: İlk yarıda kalan 3 karşılaşmayı da kazanıp devreyi lider olarak tamamlamak...1- 09 Aralık 2012 Trabzonspor-Kay

3x3= Zirve

Başkent'te gelen 4-0'lık Gençlerbirliği zaferinin ardından Trabzonspor'da hedefler büyütüldü. Şenol Güneş'in öğrencilerinden tek bir isteği var: İlk yarıda kalan 3 karşılaşmayı da kazanıp devreyi lider olarak tamamlamak...

1- 09 Aralık 2012 Trabzonspor-Kayserispor
 
2- 15-16 Aralık 2012 Büyükşehir Bld.-Trabzonspor
 
3- 21-23 Aralık 2012 Trabzonspor-Galatasaray
 
Bordo-Mavililer’de Eskişehirspor yenilgisiyle başlayan kâbus, Gençlerbirliği galibiyetiyle son buldu. Başkent’te 4-0 kazanan Trabzonspor’da kara bulutlar dağıldı. Zirve yarışındaki rakiplerden Galatasaray ile Fenerbahçe’nin haftayı beraberlikle tamamlaması ise Fırtına için bir diğer avantaj oldu. Güneş’in öğrencileri şu anda lider Galatasaray’ın 4, Fenerbahçe’nin ise 2 puan gerisinde yer alıyor. Bordo-Mavililer daha önce hedefi, ligin ilk yarısını ilk 4 içerisinde bitirmek olarak belirlemişti. Ancak bu hafta alınan sonuçların ardından işler değişti. 
 
‘Her şey elimizde’
 
Trabzonspor artık gözünü liderlik koltuğuna dikti. Gençlerbirliği maçının ardından öğrencilerine bir konuşma yapan Şenol Güneş, yeni hedefi oyuncularıyla da paylaştı. Güneş, “Bu hafta alınan sonuçlarla zirveye daha da yaklaştık. Bizim şampiyonluk yarışından koptuğumuz söyleniyordu. Ancak lider Galatasaray ile aramızda sadece 4 puan fark var. Üstelik ilk devrenin son haftasında onları ağırlayacağız. Her şey bizim elimizde. Kalan 3 maçımızı kazanırsak, sezonun ilk yarısını zirvede tamamlayabiliriz” diye konuştu.
 
Futbolcuların güveni tam
 
Karşılaşma sonrasında soyunma odasında tam bir bayram havası vardı. Takımın tecrübeli isimlerinden Giray ve Zokora, arkadaşlarıyla  yaptığı konuşmada, “Potansiyelimiz ortada. İyi oynadığımız zaman kimse önümüzde duramaz. Şampiyon olabilecek kapasiyete sahibiz” ifadelerini kullandılar.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor