3'ü Birden Trabzonspor'a karşı

1967 Trabzonsporlular Derneği genel başkanı Alaattin Hatayoğlu, İstanbul kulüplerinin Trabzonspor'a karşı takındıkları tavrın bugüne özgü olmadığını belirterek konu ile ilgili açıklamalarda bulundu.Hatayoğlu, yaptığı yazılı açıklamada Trabzonspor'un dostu

3'ü Birden Trabzonspor'a karşı

1967 Trabzonsporlular Derneği genel başkanı Alaattin Hatayoğlu, İstanbul kulüplerinin Trabzonspor'a karşı takındıkları tavrın bugüne özgü olmadığını belirterek konu ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Hatayoğlu, yaptığı yazılı açıklamada Trabzonspor'un dostu ve düşmenını en iyi bilen kesimin taraftarlar olduğunu belirterek açıklamasında şu görüşleri paylaştı;

"Futbolun anlamını yitirdiği şu günlerde, bir takım açıklamalarla Trabzonspor'un kiminle dost ya da düşman olduğu noktasında bir takım tartışmalar gündeme oturmuş durumda. Bu tartışmanın tarafı olarak Trabzonspor'un dostu ya da düşmanı kimlerdir bunu en iyi biz taraftarlar yaşadıklarımızla biliriz.

Sayın başkanımızın Burak Yılmaz'ın Galatasaray takımına transferinden sonra söylediği Galatasaray bundan sonra Fenerbahçe ile birlikte düşmanımızdır sözünün eksik olduğunu geçmişten bu yana Galatasaray'ın da aynı Fenerbahçe takımı gibi bize dost ya da düşmanlığı yıllardır hep aynı pararaldedir.

Trabzonspor olarak Türkiye liginde 38 yıllık onurlu mücadelemiz sadece Fenerbahçeye karşı değil, Galatasaray'a ve Beşiktaş'a karşı da dik duruşumuzla perçinlemiş takımın taraftarlarıyız. Sayın başkan ve tüm futbol kamuoyu şunu bilsin ki bizim bu adaletsiz arenada 3 tane rakibimiz vardır ve bizim nazarımızda hiç birinin bir birinden farkı yoktur. Fenerbahçe bize ne kadar dost ya da düşmansa Galatasaray da, Beşiktaş takımları da aynı paralelde dost ya da düşmanımızdır. Biz şampiyonluk yaşadığımız o yıllarda İstanbul'daki maçlarımızda 3 takım taraftarını (Gs,Bjk,Fb) aynı tribünlere toplamış takımın taraftarlarıyız."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor