31 Kişilik Kadro Nerede?

Sezon başında kadrosunda önemli değişiklikler yaparak transfer sezonunu en dolu geçiren takımların başında gelen Trabzonspor’da 31 kişilik kadroda oynayacak 14. futbolcu aranıyor. Sezon başında ve ara transfer döneminde yaptığı transferlerle kadrosuna en

31 Kişilik Kadro Nerede?

Sezon başında kadrosunda önemli değişiklikler yaparak transfer sezonunu en dolu geçiren takımların başında gelen Trabzonspor’da 31 kişilik kadroda oynayacak 14. futbolcu aranıyor.

 

Sezon başında ve ara transfer döneminde yaptığı transferlerle kadrosuna en çok oyuncu katan takımların başında yer alan Trabzonspor’da kulüp başkanı Sadri Şener’in daha önce yaptığı açıklamalarda, “31 kişilik geniş kadromuz var. Sahaya 3 ayrı kadro sürebiliriz” sözleri bu günlerde mumla aranıyor.

 

Özellikle son haftalarda ideal bir kadro oluşturmakta zorlanan Bordo-Mavililer oynadığı maçlarda üçüncü değişiklik hakkını kullanmakta zorlanıyor. Transferleriyle tam bir hayal kırıklığı yaşatan Adrian ve Henrique ise Lig’de son 5 maç kala hala takıma bir katkı sağlayabilmiş değil.

 

Bordo-Mavililerde sağ beke alternatif  diye alınan Celustka’nın  stoper ve sol bekte oynaması, sağ bek Serkan Balcı’nın zaman zaman orta sahada oynaması, santrafor diye alınan Halil Altıntop’un henüz sol açık ve forvet arkası dışında bir bölgede görev yapmamış oluşu, sağ açık Burak’ın santrafor olarak oynaması, ofansif orta saha oyuncusu Colman’ın son bir sezondur libero olarak görev yapması,  Cech’in yedek kalıp alternatif Ferhat Öztorun’un yerine Celustka’nın solda oynatılması Trabzonspor’un geniş kadrosunu bir kez daha gözler önüne serdi.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor