3 Trabzonlu boksör olimpiyatlarda

 Trabzon'da yapılan Avrupa Kıtası Olimpiyat Boks Eleme Müsabakaları'nda 3 Trabzonlu boksör, rakiplerini eleyerek tarihinde ilk kez Türkiye'yi olimpiyatlarda temsil etme hakkı kazandı.Hayri Gür Spor Salonu'nda yapılan Avrupa Kıtası Olimpiyat Boks Eleme Müs

3 Trabzonlu boksör olimpiyatlarda

 

Trabzon'da yapılan Avrupa Kıtası Olimpiyat Boks Eleme Müsabakaları'nda 3 Trabzonlu boksör, rakiplerini eleyerek tarihinde ilk kez Türkiye'yi olimpiyatlarda temsil etme hakkı kazandı.

Hayri Gür Spor Salonu'nda yapılan Avrupa Kıtası Olimpiyat Boks Eleme Müsabakalarında Türkiye, 4 altın, 1 gümüş ve 3 bronz madalya elde ederken, Trabzonlu boksörler Ferhat Pehlivan, Yakup Şener, Fatih Keleş rakiplerini eleyerek Londra olimpiyatları için vize aldı. 

Konuyla ilgili olarak Milli Takım Boks Antrenörleri Nazım Dalkıran, Mehmet Değirmenci ve Altar Kalkışım bir araya gelerek durum değerlendirmesi yaptı. 

Trabzon tarihinde olimpiyatlara 3 Trabzonlu boksörün gidecek olmasının sevindirici olduğuna değinen Nazım Dalkıran, temmuz ayında yapılacak olan şampiyonaya Türkiye'den 6 boksör gideceğini ifade ederek, "Olimpiyat vizesi alan boksörlerimiz, Londra Olimpiyatlarında da başarılı olarak kürsüye çıkacaklarından inancımız tamdır. Çalışmalarımıza şimdiden başlayacağız. 30 Nisan'da Antalya da kampa gireceğiz. Çalışmalarımız 3 ay sürecek" dedi. 

Dalkıran, kendilerine destek olan Trabzon Valisi Dr. Recep Kızılcık, Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Cemalettin Yazıcı ve KTÜ Fatih Eğitim Fakültesi Rehberlik ve Psikolojik Danışma Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi Doç. Dr. Mustafa Şahin takıma katkılarından dolayı teşekkür etti. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler