3 Temmuz'da Fenerbahçe hırsızı kupayı çaldı

 Fenerbahçe ligin 12. Haftasında deplasman da karşılaştığı Eskişehirspor ile 1 – 1 berabere kalmasının ardından F. Bahçe Antrenörü Aykut Kocaman yapmış olduğu açıklamada haksızlığa uğradıklarını ifade ederek şike sürecine değindi.Neyin cezası AykutKonuşma

3 Temmuz'da Fenerbahçe hırsızı kupayı çaldı

 

Fenerbahçe ligin 12. Haftasında deplasman da karşılaştığı Eskişehirspor ile 1 – 1 berabere kalmasının ardından F. Bahçe Antrenörü Aykut Kocaman yapmış olduğu açıklamada haksızlığa uğradıklarını ifade ederek şike sürecine değindi.

Neyin cezası Aykut

Konuşmasında Kocaman "Hiçbir değerlendirme yapmayacağım. Değerlendirmeyi MHK yapmalı, Fırat Aydınus yapmalı. Söyleyecek hiçbir şey yok. 3 Temmuz'dan itibaren cezamız devam ediyor. Her şeyi içimize atıyoruz. Terk edip gidecektim stadı. Bir ceza var ve bu cezayı kim verdi bilmiyoruz ancak hala devam ediyor! Tüm Fenerbahçeliler görsün bunu, farkına varsınlar. Söyleyecek hiçbir şey yok. Takımın kaderi ile böyle oynanamaz. Yazıklar olsun." Kelimelerine yer verdi.

Kocaman’a 3 Temmuz hatırlatması

3 Temmuz öncesinde Fenerbahçe şike yaparak Trabzonspor’un kupasını gasp etmiştir. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor