3 sezonda 3 kez küme düştü

49 yıllık tarihi boyunca kurulduğu ilk dönemler hariç profesyonel liglerde mücadele eden Yalovaspor, son 3 sezonda 3 kez küme düştü. Yaşadığı mali krizden bir türlü kurtulamayan yeşil-kırmızılılar, 2009-2010 sezonuna 2. Lig B Kategorisi'nde başlamış, anca

3 sezonda 3 kez küme düştü

49 yıllık tarihi boyunca kurulduğu ilk dönemler hariç profesyonel liglerde mücadele eden Yalovaspor, son 3 sezonda 3 kez küme düştü. Yaşadığı mali krizden bir türlü kurtulamayan yeşil-kırmızılılar, 2009-2010 sezonuna 2. Lig B Kategorisi'nde başlamış, ancak sezon sonunda ummadığı bir şekilde küme düşmüştü.

Bir sonraki sezon 3. Lig'de de tutunamayan Yalovaspor, bu yıl mücadele ettiği Bölgesel Amatör Lig'de de krizden kurtulamadı. Birçok futbolcusunu maddi kriz nedeniyle kaybeden Yalovaspor'un, Bölgesel Amatör Lig'de de bitime 3 hafta kala küme düşmesi kesinleşti. Yeşil-kırmızılı ekip, gelecek sezon, tarihinde ilk defa Yalova Süper Amatör Küme'de mücadele verecek.

Diğer yandan Yalovaspor, son 3 sezonda 11 farklı teknik adamla çalışarak istikrar anlamında da kötü bir dönem geçirdi. Yeşil–kırmızılı ekipte 2. Lig B Kategorisi'nden bu yana Bayram Koçgündüz, Erdem Acar, Hakan Çobanoğlu, Turhan Özyazanlar, İsmail Dilsizoğlu, Erdoğan Bağçekoz, Soner Ayçiçek, tekrar Hakan Çobanoğlu, Faruk Yiğit, Ahmet Silahtaroğlu, Ferit Özinan ve Yılmaz Kalaycı görev aldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor