3. lig takımı, finale çıktı

Maça iyi başlayan Rennes, 8'inci dakikada Julien Feret'in golüyle ilk yarıyı 1-0 önde tamamladı. Fransa'nın güçlü takımı için ikinci yarı adeta kâbusa dönüştü.61'de Herouat, skoru eşitlerken 90'ıncı dakikada sahneye çıkan Laup, Quevilly'e turu getiren gol

3. lig takımı, finale çıktı

Maça iyi başlayan Rennes, 8'inci dakikada Julien Feret'in golüyle ilk yarıyı 1-0 önde tamamladı. Fransa'nın güçlü takımı için ikinci yarı adeta kâbusa dönüştü.

61'de Herouat, skoru eşitlerken 90'ıncı dakikada sahneye çıkan Laup, Quevilly'e turu getiren golü kaydetti. Quevilly, önceki gün Ajaccio'yu eleyen Lyon ile 28 Nisan'da kupa için ter dökecek.

2011 yılında profesyonel liglere yükselebilen Quevilly, bu sezon Fransa Kupası'nda başarılı bir performans sergiliyor.

160 takımın arasından son sekize kadar gelen Maritime ekibi, yarı finale çıkma adına Marsilya'yı da saf dışı bırakmıştı. Quevilly, uzatmalara giden randevuda 3-2 galip gelerek Marsilya'nın umutlarını bitirmişti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor