3. kaleci takım kaptanını bıçakladı

 Türkiye 3’ncü Ligi’nde düşmeme mücadelesi veren Kocaelispor’un yedek kalecisi Buğra Bozkurt Bilgin, akşamki antrenmanda aralarında çıkan tartışmanın ardından kent merkezinde kavga ettiği birinci kaleci Muhammet Rıza Altıntaş’ı bıçakla yaraladı. Altıntaş’

3. kaleci takım kaptanını bıçakladı

 

Türkiye 3’ncü Ligi’nde düşmeme mücadelesi veren Kocaelispor’un yedek kalecisi Buğra Bozkurt Bilgin, akşamki antrenmanda aralarında çıkan tartışmanın ardından kent merkezinde kavga ettiği birinci kaleci Muhammet Rıza Altıntaş’ı bıçakla yaraladı.
 
Altıntaş’ın tedavisi ayakta yapılıp dikiş atılırken, Buğra Bozkurt Bilgi gözaltına alındı.
 
Edinilen bilgiye göre aralarında bir süredir çekişme olduğu belirlenen Buğra Bozkurt Bilgin ile aynı zamanda takım kaptanlarından olan Muhammet Rıza Altıntaş akşam saatlerinde yapılan antrenmanda tartıştı.
 
Antrenmandan sonra kent merkezine giden iki futbolcu merkez bankası civarında konuşmak için buluştu. Devam eden tartışmanın kavgaya dönüşmesi sonucu Buğra Bozkurt Bilgin ile Muhammet Rıza Altıntaş birbirine girdi.
 
Bilgin, yanında taşıdığı bıçağı Altıntaş’ın ayağına 4 kez sapladı. Kavga, kaleci antrenörü Rüstem İsmailoğlu ve araya giren diğer kişiler tarafından ayrıldı. Kocaeli Devlet Hastanesi’ne götürülen Muhammet Rıza Altıntaş’ın yarasının derin olmadığı, 3 dikiş atılıp pansuman yapıldığı öğrenildi. Buğra Bozkurt Bilgin ise gözaltına alındı.
 
Kocaelispor yardımcı antrenörü Veli Akbaş da yaptığı açıklamada Muhammet Rıza Altıntaş’ın yarasının çok hafif olduğunu söyledi. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor